İHALEYE FESAT KARIŞTIRDIĞI İDDİA EDİLEN 6 KİŞİ MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından koordineli yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi mahkemeye çıkarıldı.

  • 2794
İHALEYE FESAT KARIŞTIRDIĞI İDDİA EDİLEN 6 KİŞİ MAHKEMEYE ÇIKARILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’nden ihale alan bir şirketin devleti zarara uğratıp, nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği ve bazı kurum memurlarının maddi menfaat temini elde edip rüşvet aldıkları iddia edilmişti. Bunun üzerine başlatılan çalışma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Fethiye KOM Grup Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda şüpheli olarak belirlenen 16 kişiden 6’sı gözaltına alınmıştı. 

Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülecek soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 6 şüphelinin Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Ekipler tarafından Adliye’ye getirilen şüphelilerin sorguya alındığı öğrenildi. Şahısların getiriliş anında yakınları da bulunurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 
 

Bakmadan Geçme