İcardi'ye Alternatif Yeni Golcü

Galatasaray devre arası transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip Mauro Icardi'nin yokluğunu aratmayacak golcü arayışına girdi. Sarı Kırmızı'lılar, istediği oyuncuyu İspanya'da buldu.

  • 518
İcardi'ye Alternatif Yeni Golcü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonluğun ardından yeni sezona da etkili bir başlangıç yaptı.

Sarı-kırmızılılar ilk maçında deplasmanda Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalsa da diğer haftalarda 10 maçlık bir galibiyet serisi elde etti. Bu galibiyet serisi Mersin'de  Hatayspor ile oynanan ve 2-1 kaybedilen maçın ardından sona erdi. Sarı-kırmızılılar bu sezon mücadele ettiği  Şampiyonlar Ligi'nde ise son maçlarda gruplarda Bayern Münih'e sahasında 3-1, deplasmanda ise 2-1'lik skorlarla mağlup oldu.

Cimbom alınan bu olumsuz sonuçların ve takımdaki bazı futbolcuların yetersiz kalması nedeniyle transferde vites yükseltti. Bu anlamda devre arası öncesi transfere öncelik verilen bölgelerden birisi de gol yolları. bu anlamda devre arası öncesi transfere öncelik verilen bölgelerden birisi de forvet hattı. Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle karşılaşmalara iğneyle çıkması ve diğer santrforlardan Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu'nun yetersiz performansı teknik direktör Okan Buruk'u bir hayli düşündürüyor. Cimbom'da ileri hücum hattı için gündeme oldukça sürpriz bir isim geldi. Galatasaray, İspanyol ekibi Granada'nın formasını terleten 28 yaşındaki Myrto Uzuni ile yakından ilgileniyor..

Bakmadan Geçme