Huzurevine neşe getirdiler

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Başkanı Şule Bozok ve üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevi sakinleri ile bir araya geldiler. Sohbet havasında geçen ziyarete şarkıları ile renk katan dernek üyeleri, huzurevi sakinlerine eğlenceli bir gün yaşattı.

  • 2330
Huzurevine neşe getirdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Başkanı ayrıca Koro Şefi Şule Bozok yönetiminde birbirinden güzel şarkıları seslendiren koro, dinleyenlerden bol bol alkış aldı. Hazırladıkları repertuarı seslendiren koro, huzurevine neşe getirdi. Bazı yaşlılar müzik eşliğinde oynarken, dernek üyeleri de bu eğlenceli anlara eşlik ettiler. 

Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevi Müdürü Adem Güngör yaptığı açıklamada, “Amacımız burada yaşlılarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri. Yaşamlarını aktif ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için elimizden geldiği kadar kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yer veriyoruz. Fethiye Kardelen Sanat Derneği korosu şarkıları ile huzurevi sakinlerinin güzel bir gün yaşamasına neden oldu. Bu etkinliklerinden dolayı dernek yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Başkanı Şule Bozok da “Amacımız yaşlılarımız ile bir araya gelmekti. Onlara güzel bir repertuar hazırladık. Onları biraz neşelendirebilmek, hayatın zorluklarından uzaklaştırabilmek amacıyla bunu sık sık yapmayı planlıyoruz. Bize bu imkanı tanıyan müdürümüze ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Huzurevine neşe getirdiler
Huzurevine neşe getirdiler
Huzurevine neşe getirdiler

Bakmadan Geçme