Huzurevi'nde İstiklal Marşı coşkusu 

Fethiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100. yılında korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlar, balkon ve pencerelere çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu.

  • 1353
Huzurevi'nde İstiklal Marşı coşkusu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yılında korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlar, balkon ve pencerelere çıkarak İstiklal Marşı’nı okudu.

SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve görevliler, saat 21.00’de kurum önünde Türk Bayrakları ile İstiklal Marşımızı söylediler. İstiklal Marşımız gür bir sesle okunurken, huzurevinde kalan yaşlılar bu coşkuyu doyasıya yaşadılar. SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürü Adem Güngör, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşımızı söyledik. Yaşlılarımız ve görev yapan personelimiz ile birlikte büyük bir coşku yaşadık” dedi. 


 

Bakmadan Geçme