HUZUREVİ SAKİNLERİ FİDAN DİKTİ

SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü yaşlıların bu pandemi döneminde hoşça vakit geçirmelerini sağlamak, Kovid-19'un olası ruhsal etkilerini en aza indirmek ve uzun süredir kapalı kalan kurum sakinlerinin de aktif yaşlanmasına katkı sağlamak amacı ile değişik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

  • 550
HUZUREVİ SAKİNLERİ FİDAN DİKTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Huzurevinde konaklayan sakinler, huzurevi müdürlüğünün belirlediği yerlere çeşitli meyve fidanları dikti. Gençlere taş çıkartırcasına zeytin, kiraz ve limon fidaları için çukurlar açan yaşlılar, daha sonra bu çukurlara meyve fidanlarını dikip, suladılar. 

Kurum sakinlerinden Ali Bal’ın Huzurevi bahçesinde benim de dikili ağacım olsun talebi ile getirdiği meyve fidanları güzel havanın da tadını çıkararak birlik beraberlik içersinde dikilip can suyu verildi. Huzurevi sakinleri bahçedeki bu ve diğer fidanların bakımını da üstlenirken ‘pandemi döneminde bu ve benzer çalışmalar bizim motivasyonumuzu oldukça arttırdı. Huzurevi müdürlüğüne bizlerle yakından ilgilenmelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandılar. 
 

Bakmadan Geçme