Hazırlık Karşılaşması Beraberlikle Sonuçlandı 1-1

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 2022-2023 sezonunun ilk hazırlık maçında evinde Nazilli Belediyespor'u ağırladı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın  ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

  • 2681
Hazırlık Karşılaşması Beraberlikle Sonuçlandı 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, yeni sezonun ilk hazırlık maçında seyircisi önünde Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Fethiye Şehir Stad’ında oynanan karşılaşmayı Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve yaklaşık 1000 kişi izledi.
Karşılaşmaya Fethiyespor hızlı başladı. Şimşekler henüz ilk dakikada Nurettin’in bulduğu golle 1-0 öne geçti. Nazilli Bel. Spor ise dakika 38’ de bulduğu golle skoru 1-1 e getirdi. İlk yarısı eşitlikle tamamlanan karşılaşmada devre arasına girilirken iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Mücadelenin ilk yarısı ise 1-1 berabere tamamlandı. Fethiyespor’ un bulduğu pozisyonlara rağmen karşılaşmasının ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Bakmadan Geçme