HAYTAP Fethiye'de buluştu

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) veteriner hekimler ve teknikerleri katıldığı tanışma ve yılsonu değerlendirme toplantısı Fethiye Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Türkiye genelinden 60'a yakın bölgenin HAYTAP hekim ve teknikerleri Fethiye'de buluştu.

  • 615

Muğla ve Manavgat'ta yaşanan yangın felaketinde aktif görev alarak uluslararası kamuoyunun da dikkatini çeken HAYTAP, afet durumu için acil eylem planı ve Fethiye’deki sokak hayvanları için Fethiye Belediyesi işbirliği ile ilerleyen günlerde neler yapılacağı ilgili görüş alışverişinde bulundular. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, toplantıya katılım sağlarken, HAYTAP ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.  Karaca, “Gerek yangın gerek sel felaketlerinde sokak hayvanları ve tüm hayvanlar için somut ve gerçekçi çözümler üreten HAYTAP’a teşekkür ediyoruz. Verilen katkılar azımsanamaz” dedi. HAYTAP yetkilileri, Belediye Başkanı Alim Karaca’ya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 
Türkiye’de ilk defa hayvan hakları savunucusu bir STK’nın sadece veteriner hekimleri ve veteriner teknikerlerin bir araya geldiği buluşmada olası afet durumlarında daha organize çalışma için görev dağılımlarının yapıldığı öğrenildi. Organizasyona Fethiye Belediyesi ev sahipliği yaparken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, havyaların kurtarılmasına yönelik makro somut çözüm üretilen çalışmalara destek vermeye devam edeceğini söyledi.
  

HAYTAP Fethiye'de buluştu
HAYTAP Fethiye'de buluştu
HAYTAP Fethiye'de buluştu
HAYTAP Fethiye'de buluştu

Bakmadan Geçme