Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı

Koronavirüs salgını sebebiyle evde kalan yardıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlarımız için bir seferberlik de Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı başlattı. İhtiyaç sahibi ailelere, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlara Fethiye Halkının destekleri ile alınan erzaklar, CHP Fethiye İlçe Örgütü aracılığıyla evlerine kadar ulaştırılıyor.

  • 2570
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs salgını sebebiyle 65 yaş üstü ve yardıma muhtaç ailelere bir yandan devlet ve belediye el uzatırken öte yandan sivil toplum kuruluşları da durmuyor. CHP Fethiye İlçe Teşkilatı, yaklaşık 450 hayırsever vatandaşın bağışladığı erzakları, ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürerek kendilerine teslim ediyor. Yardımlarla ilgili bir açıklamada bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, erzaklar için bir firmayla anlaştıklarını, yardım yapmak isteyen vatandaşların oraya bağışlarını gerçekleştirdiklerini söyleyerek hazırlanan kolileri ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürüp teslim ettiklerini dile getirdi. Demir, “Bu virüsün olma sebebinden dolayı tüm halkımız eve kapanmıştır. 65 yaş üstüne alışveriş, yiyecek-içecek konusunda örgütümüz mesaj yayınlamıştır. Onların mesajıyla ilgili bize gelen her erzağı, kumanyayı evlerine kadar temin ediyoruz. Aynı zamanda hayırsever halkımızdan bize müthiş bir destek var. 400-450 kişi gibi hayırsever arkadaşlarımız bize destek yaptılar. Bir firmayla anlaştık. Oraya ücretlerini ödüyorlar. Biz kumanya dağıtımını kendimiz 41 mahallemize eşit şekilde, yoksul, ihtiyacı olan, 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak tüm ekibimizle hizmet için varız. 3’er tane mahalle temsilcilerimiz var. Bu temsilcilerimiz tüm mahalleyi gezerek çok yoksul olan insanlar bize isim soyisim, açık adres ve cep telefonlarını vererek kendilerine ulaşıyoruz. Kendi aracımızla tek tek evlerinin önüne kadar paketleri bıraktık. CHP bu zaman zarfında aracılık yapıyor. Bu Fethiye Halkının bir hediyesidir. Biz aracılık yaparken de ihtiyacı olana ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Beklediğimizden daha kötü bir gidişat var. Dileğimiz tüm dünyanın ve ülkemizin kısa dönemde virüsten kurtulması ve eski halimize dönmek” şeklinde konuştu.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, yardım erzaklarını ihtiyaç sahiplerine götürürken çeşitli zorluklarla karşılaştıklarını ifade ederek “Yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine götürürken karşılaştığımız güçlükler oldu ne yazık ki. Emniyet güçleri yolda sorgulama yapınca biz de erzağın Fethiye Halkının hediyesi olduğunu söyledik. Biz bu kolileri ulaştırırken kendimiz için bir şey istemedik. Halkımızın içinde gerçekten bu yardıma ihtiyacı olan kesime ulaştığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı
Hayırseverler Aldı, CHP Dağıttı

Bakmadan Geçme