HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Seydikemer Mal Müdürlüğü görevine yeni atanan Reyhan Demir'e, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 1372
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır beraberinde Muhasebe Bürosu Sorumlusu Ramazan Abacı ve Mali Müşavir Ali Nail Yuluk ile birlikte hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi. Esnafların sorunları ve oda muhasebe bürosundaki çalışmalar hakkında bilgilerin paylaşıldığı ziyarette konuşan Başkan Sağır, “Müdürlüğümüz gelir servisi kurulduğu günden itibaren memur arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Esnaflarımıza göstermiş oldukları iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı tüm esnaflarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerin tecrübesi ve önderliğinde, işbirliği içinde ilçemize ve esnaflarımıza faydalı hizmetler yapacağımız ümidiyle tekrar hoş geldiniz diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadeler kullandı. 

Mal Müdürlüğü görevine atanan Reyhan Demir ziyarete teşekkür ederek, “Nazik ziyaretiniz,  işbirliğiniz için mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Seydikemer gelişime çok açık ve güzel bir ilçe. Burayı tercih etmiş olmak ve burada hizmet verecek olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.
 

Bakmadan Geçme