HAYED, Son Bir Ayda 136 Sokak Hayvanını Tedavi Ettirdi

Fethiye Hayvan Eğitim ve Destek Derneği (HAYED) son bir ayda 136 sokak hayvanını tedavi ettirirken 789 öğrenciye doğa ve hayvan sevgisi ile ilgili olarak bilgiler aktardı.

  • 1082
HAYED, Son Bir Ayda 136 Sokak Hayvanını Tedavi Ettirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HAYED başkanı Gökçen Gökmen Bayram ‘Fethiye’de hayvan severlerin destekleri ile daha çok eğitime yönelik çalışmaları hızlandırdık. Son bir ayda 136 sokak hayvanını veterinerlere tedavi ettirdik’ ifadelerini kullandı. 
Kısa adı HAYED olan Fethiye Hayvan Eğitim ve Destek Derneği son bir aylık dönemde 789 öğrenciye doğa ve hayvan sevgisi konularında eğitim verirken 136 sokak hayvanını da tedavi ettirdi. Tedavi ettirilen hayvanların özel veteriner kliniklerinde yapıldığını söyleyen Gökçen Gökmen Bayram vatandaşlarımızın ihbarları ile bize ulaşan sokak hayvanlarını tedavi ettirip yine bulundukları yere bırakmaktan dolayı  mutluyuz’ dedi. Ekim ayı boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gökçen Gökmen Bayram ‘Her gün 3000 sokak hayvanı dağıtılan mamalar ve yapılan besleme çalışmaları ile doyuruluyor 789 Çocuğa doğa ve hayvan sevgisi, hayvan bakımı, geri dönüşüm vb konularda eğitim verildi. Bu öğrencilere rozetler ve boyama kitapları dağıtıldı. Öğrencilere 200 adet çeşitli fidanlar dağıtıldı ve ağacın önemi ve ağaç dikimi anlatıldı. Öğrenci eğitimleri ve diğer çalışmalarımız aralıksız devam edecek’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme