Haydi Salona!

Türkiye Basketbol Ligi'nin lideri Lokman Hekim Belediyespor, Cumartesi günü saat: 17.00'de, Beşkaza Spor Salonu'nda, Bandırma Kırmızı'yı konuk ediyor.

  • 850
Haydi Salona!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 11 haftasında 8 galibiyet alarak basketbol camiasının dikkatini Fethiye’ye çekmeyi başaran ekibimiz, liderliği İzmir ekibi Petkim ile paylaşıyor. 
Rakibimiz Bandırma Kırmızı ise ligde şu ana dek 11 maçta 7 galibiyet aldı ve 5. sırada bulunuyor. Ligin 12. haftasında oynanacak Bandırma Kırmızı maçının bilet fiyatı 5 (beş) TL olarak belirlenirken, öğrenciler okul kimliklerini göstermek suretiyle maçı ücretsiz izleyebilecekler. Maç saatinde salonun tamamen dolması bekleniyor.
Takım kaptanı Sercan Ergin bu sezon tüm tahminlerin üstünde bir çıkış yakalayan takımımızla ilgili olarak “lig başlarken öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Ama şu anda, sezon başında hedeflenen noktadan daha yukarıda bir sonuçla devam ettiğimiz kesin. Zaten Kulüpte giderek daha sağlıklı, daha verimli bir planlama var. Bu sezon ise en azından play-off'a girebildiğimiz en iyi sıradan girmek istiyoruz. Kulübün yaptığı en doğru hareketlerden biri, çekirdek kadroyu bozmamak oldu. Birbirini tanıyan oyuncular sahada daha kolay anlaşıyor. Çekirdek kadroya dahil olan oyuncularla ve yeni baş antrenörümüzle iyi bir kimya yakaladık. Bu da doğal olarak sonuca yansıdı. Yakaladığımız kimyada hepimizin birbiriyle anlaşmasının da etkisi büyük. Biz antrenmandan önce de birlikteyiz, antrenman sonrasında da yine birlikteyiz. Herkes sabah kahvaltıdan sonra birbirini arıyor buluşmak için. Belli zorluklar, sıkıntılar her kulüpte olduğu gibi zaman zaman yaşanıyor ama biz bunların üstesinden aile olarak geliyoruz.Ben zaten hep böyle daha küçük takımı benimseyebilecek bir şehrin olduğu bir yerde oynamak istiyordum. Şehirde takımı inanılmaz bir sahipleniş mevcut. Maçların hepsi dolu tribünlere oynanıyor. Belediye Başkanımız Alim Karaca bizim en büyük destekçilerimizden. Soyunma odamızda bizleri motive ediyor. Maç günleri taraftarlar kısa mesajla bilgilendiriliyorlar, Belediye hoparlöründen duyurular yapılıyor. Ana sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesi de bizlere her zaman her türlü desteği veriyor. Hem futbol takımının, hem bizim sponsorumuz. Dolayısıyla çok ciddi bir yükü var. Bunu sosyal sorumluluk projesi gibi görüyorlar. Kulübün bünyesinde pek çok amatör branş mevcut. Belediye ile iyi bir bağ var. Bu bağı daha da güçlendirmek ve ileriye götürmek için herkes özveride bulunuyor. Çok güzel bir taraftar kitlesine sahibiz. Her maçı dolu tribünlere oynuyoruz. Herkes ailece keyif alarak geliyor. Bizleri geçen seneden beri gelen süreçte en iyi şekilde destekledikleri için kendilerine minnettarız. Umarım buradaki insanlar Fenerbahçe'yi, Galatasaray’ı, Anadolu Efes'i, Beşiktaş’ı canlı olarak Beşkaza salonunda izleyebilirler. Tüm çabalarımız bu yönde.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme