Haydi Maça...

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Cumartesi günü (Bugün) kendi sahasında Kocaelispor'u ağırlayacak. Yoğun bir taraftar desteğinin beklendiği karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor Yatch Classic Hotel'de kampa girdi. Teknik direktör Mustafa Ceviz 'lider karşısında öncelikli hedef kazanmak' diye konuştu.

  • 992
Haydi Maça...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Kocaeli’nden 400’e yakın taraftar beklenirken lacivert beyazlılar ter idmanı yaptıktan sonra Yatch Classic hotelde kampa alındı. Fethiyespor da Teknik Direktör Mustafa Ceviz lider Kocaelispor ile ilgili olarak son analizleri futbolcularına anlatırken kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. Lider Kocaelispor maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek isteyen Fethiyespor’da kart cezalısı Cemal Şener ve sakatlığı bulunan Aykut Sarıdoğan takımdaki yerini alamayacak. Ligde 40 puan ile lider durumda bulunan Kocaelispor’u yenerek zirve takibini sürdürmeyi hedefleyen 32 puanlı Fethiyespor; taraftar desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Öğrencilerin ücretsiz izleyeceği karşılaşma Cumartesi günü (bugün) saat 13.30’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Bu önemli mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetecek. Yardımcılılarını iseyine aynı bölgeden Agah Kaan Kuloğlu ve Alican Uz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Atakan Kozik… 
Fethiyespor’un maça  Serkan Demirol, Erdi Bakırcı, İbrahim Ethem Sevinç, Mert Özmen, Sabri Turgut, Mert Caymaz, Enes Dada, Burak Özbakır, Anıl Gir, Turgay An, Halil İbrahim Cenik ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması beklenirken konuk Kocaelisporun Ercüment Kafkasyalıi Erdinç Karakaş, Kemal Can Aydemir, Serdar Ümit Deniz, Yakup Alkan, Semih Karadeniz, Burak Süleyman, Taha Batuhan Yayıkçı, Alihan Tuncer ve Mesut Özdemir 11’i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz sahaya kazanmak için çıkacaklarını Cemal Şener’in kırmızı kart cezalısı, Aykut Sarıdoğan’ın da sakatlığı nedeni ile kadroda yer alamayacaklarını görev vereceği oyuncularının başarı ile mücadele edeceğini kaydetti. Teknik Direktör Mustafa Ceviz “Bu maç çok önemli. Kazanıp zirve takibini sürdüreceğiz. Taraftarlarımızın 90 dakika destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 
Fethiyespor’un tribün liderlerinden Muammer Beylem de tüm taraftarları, öğrencileri maça beklediğini ifade ederek “Futbolcularımıza inanıyoruz. Takımıza 90 dakika destek yapacağız. Bu maç için işinizi bırakın, yapmak istediğiniz etkinliği erteleyin hep birlikte Fethiye Şehir Stadına gelip Fethiyespor’a alkış tutalım” dedi.


 

Bakmadan Geçme