Haydi Maça!

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da, Payasspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Lacivert beyazlılar Payasspor maçını kampta bekliyor. FRT Televizyonu tüm Türkiye ve Hatay'daki sporseverler ile tüm dünyadaki Fethiyesporlulara karşılaşmayı Pazar gününden itibaren naklen yayınlayacak.

  • 851
Haydi Maça!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda, Payasspor ile karşılaşacak Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi. Fethiyespor-Payasspor maçını Kocaeli Bölgesi’nden Sabit Selvi yönetecek. Yardımcılıklarını aynı bölgeden Mustafa Kırbaş ile Yalova Bölgesi’nden Serdar İla yapacak. Fethiyespor’unsahaya Serkan Demirol, Hüseyin Rüzgar, Sabri Turgut, Erdi Bakırcı, Cemal Şener, Mert Caymaz, Anıl Gir, Halil İbrahim Cenik, Turgay An, Anıl Arıcıoğlu on biri ile çıkması beklenirken; Payasspor’unise Cihan Şentürk, Cuma Ali Üzüm, Zafer Aydoğdu, Agah Oktay Yılmaz, Oğuzhan Acar, Mümin Aysever, Yasin Tosun, Uğur Karakoç, Furkan Safi, Aykut Topal, Fatih Dalgıçon biri ile çıkması bekleniyor. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Pazar günü akşam saat 19.00’da kendi sahamızda Payasspor ile oynayacağız. Kupadan aldıkları galibiyetin morali ile Fethiye’ye gelecekler. Yeni kadromuzla bütün ağırlığımızı lige vereceğiz. Payasspor lige iyi başlayamadı. Bizim olduğu kadar bu maç rakibimiz için de büyük önem taşıyor. Zirve yarışı içinde olmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir takım. Tanıdığımız oyunculardan kurulu bir kadrosu var. Taraftarımızın büyük desteği ile bu maçı 3 puan ile bitirmek istiyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme