Havalimanı'nda rötar karmaşası

Dalaman Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gitmek üzere Saat 12'de kalkacak olan uçak hava şartları nedeni ile önce saat 10'a alındı.Sonra yolculara saat 11'de kalkacağı söylenen uçağın son olarak 13.10'da kalkacağı bildirildi.

  • 845
Havalimanı'nda rötar karmaşası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dalaman Havalimanı’nda İstanbul’daki hava muhalefeti  nedeni ile Dalaman’da İstanbul’a gidecek olan yolcularda rötar karmaşası yaşanıyor.Türk Hava Yolları uçağı ile Dalaman’dan İstanbul’a  saat ‘de kalkacak olan uçak İstanbul’da ki hava muhalefeti nedeni ile sabah saat 10’a alındı.Saat 8’de sabah 10’da ki uçağa binmek için Dalaman Havalimanı’na gelen yolcular uçağın uçağın saat 12’de kalkacağını öğrendiler havalimanında bekleyen yolculara son olarak uçağın saat 13.10’da kalkacağı bildirildi.

Haber
Dalaman Havalimanı’ndan İngiltere’ye gitmek için İstanbul aktarmalı bilet alan Atilla Pervane isimli yolcu Dalaman Havalimanı’nda yaşadığı sıkıntıyı aktardı. Her uçağın hava muhalefeti  ya da her hangi bir nedenle rötor yapmasının gayet normal olduğunu ifade eden Atilla Pervane “ Dalaman’dan İstanbul aktarmalı İngiltere’ye gitmek için bilet aldık. İlk aldığımız bilette  uçak Dalaman’dan İstanbul’a 12’de kalkacaktı.Bize daha sonra uçağın 10’da kalkacağını söylediler.Bizde saat 8’de havalimanına geldik chek-in’imizi yaptırdık beklemeye başladık.Bize daha sonra uçağın 12’de kalkacağı söylendi.Bizde görevlilere o zaman gidelim 11’de gelelim dedi.Bize gitmememizi beklememizi söylediler.Şu anda beklemeye devam ediyoruz.Sonra bize son olarak uçağın 13.10’da kalkacağını söylediler.Hala bekliyoruz.Bu uçağın kalkamayacağı belli olduğu halde bizi neden sabah 8’den bu yana bekletiyorlar anlamış değilim.Keşke bize söyleselerdi bizde uçağın kalkma saatine göre gelseydik. Bir başka sıkıntıda biz İstanbul’dan 13.10 kalkacağı söylenen uçakla İstanbul’a gideceğiz.Oradan da saat 15 uçağı ile İngiltere’ye uçacağız.O uçağa nasıl yetişeceğiz bilemiyorum.Şimdi İngiltere uçağını bekletirler mi ? Merak içerisindeyiz.Oğlumun eşide Ankara’dan İstanbul’a uçuyor.O İstanbul’a geldi. Şimdi biz yetişemezsek sıkıntı olacak” dedi.
HaberHaber

Bakmadan Geçme