HAVADAKİ NEM FUTBOLCULARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Fethiyespor-Muğlaspor maçının ardından teknik direktörler, futbolcular ve yöneticiler skoru ve sahada sergilenen mücadeleyi değerlendirdi.  Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, karşılaşmayı galibiyetle kazanamayan Fethiyespor oyuncularının havadaki fazla nemden etkilendiğini savundu.

  • 1437
HAVADAKİ NEM FUTBOLCULARI OLUMSUZ ETKİLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3'üncü Lig 2'nci Grupta mücadele edecek Fethiyespor, hafta sonu kendi evinde 3'üncü Lig 3'üncü grupta mücadele edecek Muğlaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 2-2 berabere bitti. Maç sonunda her iki takımın yöneticileri ve oyuncuları maçı değerlendirdi.

 

Lige hazır olduklarını kaydeden Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı şöyle konuştu, “1-2 arkadaşımızın sakatlığı dışında lige hazırız. Bu hazırlık maçında Turgay’ı ve Erdi’yi riske etmedik. Sahaya ortaya konan futboldan ve gösterilen mücadeleden memnunum. Yeni bir takımız. Muğlaspor güçlü ve mücadele eden bir takım. Onları da tebrik ediyorum. Kimse merak etmesin biz iyi bir takımız ve iyi şeyler yapacağız” dedi.

 

Muğlasporlu futbolcu Muratcan Bölükbaşı, geçen yıldan daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandıklarını belirtti. Bölükbaşı, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocamız yeni. Geçen sezon iskeletten 5-6 futbolcu takımda kaldı. Geri kalan arkadaşların hepsi yeni transfer. Yavaş yavaş hazır seviyeye gelmeye başladık. Son hazırlık maçımızı oynadık. Geçen yıldan daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Bu yıl hedefimiz en kötü play-off oynamak. Bir üst ligi bu şekilde kovalamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Fethiyespor’un penaltıdan golünü kaydeden Metin Sevinç şunları söyledi; “Takımın son durumu şu anda iyi. Önceki hazırlık maçlarında uyum sorunu vardı. Son iki maçta bunu atlattık gibi gözüküyor. Ekip olarak da güzel oynadık. Bu maçta ben de bir gol attım. İnşallah ligde daha iyi bir performans ortaya koyacağız. Hedefimiz, Fethiyespor’u birinci lige çıkarmak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Maçı galibiyetle kazanamayan Fethiyespor oyuncularının havadaki fazla nemden etkilendiğini savunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz şunları söyledi: “Savunmada Erdi Erdi Bakırcı ve orta sahada ofansif yönü güçlü Turgay kadroda yer almadılar. Güzel bir maç oldu. Öne geçtik, zaman zaman pozisyonlar da bulduk. Penaltı golünü yedikten sonra moral olarak biraz düştük. Daha sonra oyuncu değişiklikleri yaptık. Havadaki nem futbolcuları olumsuz etkiledi” diye konuştu.

 

Muğla'nın iki takımına haftaya başlayacak ligde başarılar dileyen Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet şöyle konuştu: “Haftaya ligler başlıyor. Her iki takımın da son provasıydı.İki takım da Muğla şehrinin güzide takımları. O yüzden son hazırlık maçını birlikte yapmak istedik. Güzel bir maç oldu. Biz yeni bir takımız, bildiğim kadarıyla da Fethiyespor da yeni bir takım. Takım olarak istediğimiz seviyede değiliz. Fakat iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, çok güzel bir müsabaka olduğunu kaydetti. Eskihisarlı, "Hazırlık kampımızı Muğla’da geçirdik. Çok büyük rakamlarla bir kadro kurmadık. Gençler ağırlıklı bir yedek kadromuz var. İkinci yarı genelde onlar oynadı. Güzel bir maç oldu. Her iki takımın da lige hazır olduğunu gösterdiğiniumut ediyorum. Bu sezonda Fethiyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme