HATEM OKULLARININ PİLAV GÜNÜNE YOĞUN KATILIM OLDU

Fethiye'de en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Özel Hatem Okullarının geleneksel 10'ncu pilav gününe yoğun katılım oldu.

  • 813
HATEM OKULLARININ PİLAV GÜNÜNE YOĞUN KATILIM OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Hatem okullarının geleneksel pilav gününe yoğun katılım oldu. Bu yıl 10'ncusu gerçekleştirilen Hatem okullarının pilav gününde öğretmen, veli ve öğrenci kaynaşması da sağlandı. Okul bahçesindeki pilav gününde Okul Müdürü Ercan Başbal, veliler ve öğrencilere kendi elleriyle pilav ikram ederken, gün boyu devam eden etkinlikte öğrencilerin bu yıl katılacağı sınavda başarılı olması için dualar da gerçekleştirildi. FETİMDER Başkanı Mustafa Ertan, yaptırdığı duada öğrencilerin bu sezon katılacağı sınavlarda zorluk yaşamaması ve sınavları iyi derece ile kazanmalarını diledi. Etkinlik hakkında bilgi veren Hatem Okulları Müdürü Ercan Başbal, ''10'ncusunu düzenlediğimiz pilav gününe destek veren ve katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.
''PİLAV GÜNÜ DEVAM EDECEK''

Başbal; ''Geleneksel Pilav günümüzün bu sene 10’ncusunu düzenledik. Öğrencilerimizin, velilerini burada misafir etmemiz bizler için onur kaynağı oluyor. Çocuklarımıza hem LGS sınavında hem de 12. Sınıf öğrencilerine TYT ve AYT sınavında dualarla başarılarını dileyeceğiz. İnşallah istedikleri Liselere, Üniversitelere giderler. Önümüzdeki sene de pilav günlerimize devam edeceğiz. Hatem Okulları pilav günü etkinliği birlik, beraberliğin içinde olan aile dayanışması ile yaptığımız bir etkinlik oluyor. İnşallah daha uzun yıllar bu etkinliğimizi sürdüreceğiz. Cumartesi günü GENÇ FEST adı altında gençlik festivalimiz yapılacak. Bu etkinlikte de öğrencilerimize moral motivasyon sağlamak istiyoruz'' dedi.

Bakmadan Geçme