HASTALIKLARI MUTLULUKLARINA ENGEL OLMADI

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi üyesi olan diyaliz hastaları Sedat İlgin ve Emine Okçu, eğlenceli bir düğünle dünya evine girdiler. Hastalıkları mutluluklarına engel olmayan çifti yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

  • 1535
HASTALIKLARI MUTLULUKLARINA ENGEL OLMADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyaliz merkezinde tanışan emekli Sedat İlgin ile ev hanımı Emine Okçu, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi’nde düzenlenen düğün töreniyle mutluluğa “Evet” dediler. Dernek Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, dernek üyeleri ve çiftin yakınlarının katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu. Arka ayaklarına takılan özel koşumu ile yürümesi sağlanan Biblo isimli sevimli köpek, katılımcıların ilgi odağı oldu.

Volkanlar ve müzik eşliğinde salona gelen çiftin nikahını Fethiye Belediyesi Nikah Memuru Hatice Söymen kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Ali Bozkurt ve Talat Örnek yaptı. Nikahın ardından Sedat ve Emine İlgin çifti dans edip, hareketli şarkılar eşliğinde arkadaşları ile bol bol oynadılar. İlgin çifti, “Diyaliz merkezinde tanıştık. Düğünümüzün gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler. Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, yeni evlenen çifte mutluluklar diledi.

 

Bakmadan Geçme