• Haberler
  • Spor
  • Hamza Hamzaoğlu, 'Fethiye'de coşkulu bir kutlama oldu'

Hamza Hamzaoğlu, 'Fethiye'de coşkulu bir kutlama oldu'

Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen programa katıldı. 'Burada olmaktan çok mutluyum' diyen Hamzaoğlu, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamada bulundu.

  • 559

Galatasaray’ın 24. Şampiyonluk Gecesi Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından Alesta Beach’te  düzenlenen programla kutlandı. Taraftaralar, takımlarının şampiyonluğunu doyasıya eğlenerek kutladı.

HAMZA HAMZAOĞLU PROGRAMA KATILDI
Galatasaray eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen programa katıldı. “Burada olmaktan çok mutluyum” diyen Hamzaoğlu, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamada bulundu. Galatasaray eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ŞAMPİYONLUK COŞKUYLA KUTLANDI
“Galatasaray’ın 24. Şampiyonluğu dün akşam Fethiye’de coşkuyla kutlandı. Güzel bir program oldu. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne etkinlik için teşekkür ediyoruz. Emre Can Başkan güzel bir organizasyon düzenlemiş. Işın Karaca da herkesi eğlendirdi. Kutlamalar güzel geçiyor. Bu sene 24. Şampiyonluğumuzu kutladık. Şimdiden 25. şampiyonluğun heyecanı içindeyiz. İnşallah başarılar daim olur. 

Bugün ’de şampiyonluk programı kapsamında Babadağ’da kahvaltı yaptık. Babadağ’a ilk kez çıktım, burası çok güzel. Manzara muhteşem. Fethiye’ye aşık olmamak mümkün değil. Burada olduğum için çok mutluyum.”
 

Bakmadan Geçme