Hal ve Balık Pazarının Sorunlarını Ele Aldılar

CHP Fethiye İlçe başkanı Mehmet Demir daha önce Fethiye Hal ve Balık Pazarındaki esnafların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Alim Karaca'ya destek olabilmek için hal ve Pazar yeri esnafı ile görüşmeleri sürdürüyor.

  • 1014
Hal ve Balık Pazarının Sorunlarını Ele Aldılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hal ve Pazar yerindeki aydınlatmadan, kira fiyatlarının yüksekliği, kanalizasyondan diğer eksiklerin giderilmesine kadar pek çok sorunu çözebilmek için esnafların kurduğu komisyonla görüşmeleri devam ettiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Belediye ile halk arasında köprü olmak için daha önce verdiğimiz sözleri tutuyoruz” dedi. Mehmet Demir; “Esnaf arkadaşların sorunlarını dertlerini dinledik. Onlarda bir komite kurdu. Komite ile sohbet edeceğiz ve sorunlarını dinleyeceğiz. Belediye başkanı ile bir köprü olacağız. Esnafımıza destek olacağız. CHP İlçe başkanı olarak tüm esnaf arkadaşlarımızın yanında yer alacağız. Halktan tarafa tavır alacağız. Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Ben bilirim demeyeceğiz. Ortak kararlar alarak bu işin içinden çıkacağımıza inanıyoruz. Kimin ne sorunu varsa elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız. Belediye Başkanımız seçimlerde verdiği sözlerinin arkasında duruyor. 1 yılı doldurduğumuzda görkemli bir 1. yıl açıklaması yapacağız. Birlik beraberlik içinde esnaflarımızla sorunları çözeceğiz.” Dedi. 
“KİRA PROBLEMLERİ VAR”
Demir “Hal ve Balık pazarındaki çözülmesi gereken işler kolay işler. Mesela masa eksikliği, ışıklandırma, kanalizasyon problemi var. Kira problemleri var. Bizde belediye başkanımıza iletip çözüme ulaştıracağız. Belediye başkanımız ve 17 tane belediye meclis üyemiz hep beraber oturup karar vereceğiz, onların görüşleri doğrultusunda devam edeceğiz. Esnafımızın yararına çıkacağına inanıyorum. Esnafın oyları ile seçimi kazandık. CHP’ne pazar yeri de seçimde büyük destek verdi. Elimizden geldiğince buradaki esnafların arkasında duracağız.” İfadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme