HACI ÇELİK MHP MUĞLA İL BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP Muğla İl Başkanlığı Kongresi'ne sayılı günler kala, 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı olan Dr. Hacı Çelik, MHP il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

  • 1898
HACI ÇELİK MHP MUĞLA İL BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Teşkilatı 13. Olağan İl Kongresini 25 Ekim’de yapılacak. MHP Muğla İl Başkanlığı kongresi için mevcut başkan Mehmet Korkmaz adaylığını geçtiğimiz günlerde, 13 ilçe başkanını yanına alarak açıklamıştı. Kongreye sayılı günler kala MHP il başkanlığına bir aday daha çıktı. 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı olan Dr. Hacı Çelik, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Sevgili Gönüldaşlarım! Uzun yıllardır camiamızı bürokraside ve siyasette ilkeli, dürüst bir şekilde elimden geldiğince temsil etmeye çalıştım. Davamızın her kademesinde görev yapmak benim için bir şereftir.
Muğla'da MHP bayrağını daha yükseklere çıkarmak için MHP Genel Merkezimizin ve Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlardan sorumlu Prof. Dr. E. Semih Yalçın beyefendinin müsaadesi ile MHP Muğla İl Başkanlığına adaylığımı buradan kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği bizim ilk önceliğimiz olup davamızın her neferi bizim öz kardeşimizdir.Bu demokratik yarışta kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır Muğla olacaktır. Allah utandırmasın Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah! Saygılarımla.”

Yorumlar 1
ŞUAYİP BİŞKİN 18 Ekim 2020 23:26

MAŞALLAH KÖYLÜME ALLAH CC HAYIRLI UĞURLU EYLESİN BAŞARILI KILSIN BAĞIŞLASIN MUHAFAZA BUYURSUN AMİN

Bakmadan Geçme