HABERİMİZ SES GETİRDİ

Geçtiğimiz ay Seydikemer'e bağlı Yayla Ceylan Mahallesi'nde halkın içme sularının kirli olduğunu, bu yüzden çamaşır makineleri ve güneş enerjisi depolarının kullanılamaz hale geldiğini duyurmuştuk. Bu haberimizin ardından, İyi Parti Seydikemer İlçe Başkan Yardımcısı Şenay Tahancı ve İyi Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Uğur Karadon'un girişimleri ile sorunun çözüldüğü bildirildi.

  • 1612
HABERİMİZ SES GETİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; İlçe ziyaretleri programı kapsamında Seydikemer’de bulunan İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ tarafından Yayla Ceylan Mahallesi Urluca Sokak’ta yapılan sondaj çalışmasını yerinde incelediler. Böylelikle mahalleye bağlı Köykent, Kacak ve Karabel sokaklarında da halkın temiz suya ulaştığı ifade edildi. 

İyi Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ yaptığı açıklamada, “Seydikemer’e bağlı Yayla Ceylan Mahallemizde su çok kötüydü. Kullanılacak ve içilecek durumda değildi. Karabel Sokak’ta yaşayan vatandaşlarımızın çamaşır makineleri ve güneş enerjisi depoları bozuluyordu. İlçe Başkan Yardımcımız Şenay Tahancı, Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Uğur Karadon, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Halil Faik Bozkurt ve ben ilk olarak CHP Muğla İl Başkanımız ile görüştük. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’e suyun durumunu ve yaşananları anlattık. Kendileri bu kuyunun açılacağını belirttiler ve yakından ilgilendiler. Çok kısa sürede de tamamlandı. Mahalle halkımızın temiz suya kavuştuğu için mutluyuz. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’e ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün’e teşekkür ediyoruz” dedi. 

İyi Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Uğur Karadon açıklamasında, “Ben burada ilk olarak Karabel’in sorununu kamuoyuna aktaran SED Medya ve muhabir arkadaşımız Fatih Dereli’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bu haber üzerine İl Başkanımız Sayın İncilay Gezgin Şekerdağ nezdinde MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ile bir görüşmemiz oldu. 2-3 ay uğraştığımız sorun basında yer alınca 10 gün içerisinde çözüldü. Bu basının ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Bu olayın çözümlenmesinde emeği geçen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün’e, İl Başkanımız Sayın İncilay Gezgin Şekerdağ’a, İlçe Başkan Yardımcımız Şenay Tahancı’ya ve MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme