Gürkan Şef'in tercihi : Karacabey Restaurant

Bölgenin en iyi restaurantları arasında yer alan Seydikemer'deki Karacabey Restaurant, ünlülerinde uğrak yeri oldu

  • 7983
Gürkan Şef'in tercihi : Karacabey Restaurant
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin en iyi restaurantları arasında yer alan Seydikemer'deki Karacabey Restaurant, ünlülerinde uğrak yeri oldu. Özellikle et konusunda ön plana çıkan restaurantın en müdavim, özel müşterileri arasında dünyanın en iyi et restaurantları yer alan, Gürkan Sef Steakhouse ile dünyaya açılan Gürkan Topçu'da bulunuyor.

Seydikemer İlçesi'nde Kaş, Korkuteli kavşağında bulunan et konusunda bölgenin en iyi restaurantları arasına giren Recep Karacabey ve oğlu Murat Karacabey'in işlettiği Karacabey Restaurant, yerli ve yabancı ünlülerinde uğrak yeri haline geldi. Bugüne kadar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanısıra Gizem Karaca, Kadir Çöpdemir, Çaycı Hüseyin, Ferdi Sancar, Ebru Polat, Yeşim Salkım, Serkan Çayoğlu, Özgecan Gürel, Melis Tüzüngüç, Ali Biçim, Rüzgar Aksoy, Aysu Baceoğlu gibi birçok ünlüyü ağırlayan restaurant, tandır kebabı ve ızgaralar başta olmak üzere et üzerine farklı bir lezzet sunuyor.

Gürkan Topçu ''Tercihiniz Karacabey Olsun''

İstanbul’u kasıp kavuran ‘steak’ fırtınasına yeni bir soluk getiren ve dünya standartlarında hizmet veren Gürkan Şef Steak House’a yaratıcısı ve son olarak Dubai, ve Mekke şubelerini de açan  şef Gürkan Topçu'da Karacabey Restaurant'ın müdavimleri arasında yer alıyor. Nişantaşı, Etiler'deki et restaurantlarıyla Türkiye'nin ve yeni açtığı restaurantlarla dünyanın en ünlü etçisi olarak gösterilen Gürkan Topçu, her fırsatta geldiği Fethiye ve Seydikemer'de, Karacabey Restaurant'a uğramayı ihmal etmiyor. Restaurant sahibi Murat Karacabey'in de arkadaşı olan Gürkan Topçu ''Bu bölgede et yiyecekseniz tercihiniz Karacabey olsun'' derken, hazırlanan etlerinde çok özel olduğunu vurguladı.

''Amacımız sağlık ve lezzeti buluşturmak''

Karacabey Restaurant'ın bayrağını babası Recep Karacabey'den teslim alan Murat Karacabey ''Amacımız insanlara en lezzetli etleri sağlıklı şekilde müşterilerilerimize sunmak. Bunun için ekibimizle büyük bir mücadele veriyoruz. Bize her zaman önerileriyle destek olan çok değerli dostum Gürkan Topçu'ya da teşekkür ederim. O bir dünya markası, bizde bu bölgenin markasıyız'' dedi.

Bakmadan Geçme