• Haberler
  • Güncel
  • Güneş Tutulmasının Burçlara Etkisi - Güneş Tutulması 2023

Güneş Tutulmasının Burçlara Etkisi - Güneş Tutulması 2023

Güneş Tutulması'nın burçlara etkisi 14 Ekim 2023 tarihinde güneş tutulması yaşanmasının ardından merak konusu oldu. Bir dahaki güneş tutulmasının 2046 yılında yaşanacağı bilinirken astrolojik olarak bizleri neler beklediğini öğrenelim.

  • 1020

Tutulmalar ve Kadersel Döngüler: Güneş tutulmasının burçlara etkisi, yaşamımızdaki tekrarlanan desenleri ve kadersel döngüleri ifade eder. Eğer haritanızdaki Kuzey Ay Düğümü ile uyumluysanız, bu tutulmaların negatif etkileri daha az olabilir. Kuzey Ay Düğümü hakkında daha fazla bilgi almak için kişisel harita danışmanlığı alabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerde yeni başlangıçlar yapmak veya mevcut ilişkileri yeniden yapılandırmak için bir fırsat bulabilirsiniz. Ayrıca, ilişkileri sonlandırmak isteyenler için 28 Ekim'deki Dolunay enerjisi, doğru kararları vermek için daha uygun bir zaman olabilir.

Tutulmalar ve Doğal Afetler: Güneş tutulmaları, büyük doğal afetleri tetiklemez. Daha çok yeni düzeni, yeni başlangıçları ve tekrar eden konuları ifade eder. Astrolojik olarak doğal afetleri tahmin etmek veya etkilerini yorumlamak için kullanılmaz.

Maddi Güç Kazanma: Bu tutulma, maddi özgürlük kazanma, yeni işler kurma veya yeni bir işe başlama fırsatları sunabilir. İşte bu tutulmanın etkilerinden biri, finansal açıdan güç kazanma fırsatlarıdır.

Şans: Bu tutulmanın etkilerinden biri, gerçekleştirmek istediğiniz konularla ilgili şansa sahip olmanızdır. Yıldızlarla bir araya geldiği için şansın sizden yana olacağı bir dönem olabilir.

Güneş Tutulması'nın burçlara etkisi

Güneş Tutulmasının Boğa Burcuna Etkisi (20 Nisan - 20 Mayıs): Günlük yaşamınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Eğer yurt dışı işlerle ilgileniyorsanız, yeni bir iş fırsatı bulabilirsiniz veya sağlık ve danışmanlık sektörlerinde yeni bir kariyere başlayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili yeni kararlar almanız da mümkün. Ayrıca, ekip değişiklikleri veya yeni bir ekibe katılma fikri de önemli bir konu olabilir.

Güneş Tutulmasının İkizler Burcuna Etkisi (21 Mayıs - 20 Haziran): İkizler için aşkla ilgili heyecan verici gelişmeler söz konusu. Mevcut bir ilişkiniz varsa, ilişkinizi tazelemek için 14 Ekim'i bir fırsat olarak görebilirsiniz, ancak 28 Ekim'de ilişkinizi sonlandırma kararı da alabilirsiniz. Çocuklu İkizler için, çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar veya hobilerinizi kazanca dönüştürme fırsatları gündeme gelebilir. Nafaka, miras ve mahkeme konularıyla ilgili krizleri doğru bir şekilde yönetirseniz, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Güneş Tutulmasının Yengeç Burcuna Etkisi (21 Haziran - 22 Temmuz): Aile ve evle ilgili konular ön plandayken, evli Yengeçler için krizleri başarıyla aşma yeteneği ortaya çıkabilir. Doğru adımlarla olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapma fırsatı da doğabilir.

Güneş Tutulmasının Aslan Burcuna Etkisi (23 Temmuz - 22 Ağustos): Beklediğiniz haberleri alabilir ve yolculuğa çıkabilirsiniz. İşinizdeki ekip konularında zorluklar yaşayabilirsiniz, bu nedenle sağlık konularına daha fazla dikkat etmelisiniz. Basın, medya, iletişim, danışmanlık ve inşaat sektörlerinde çalışan Aslanlar için yeni ve kazançlı bir dönem başlıyor. İkili ilişkilerde iletişim krizlerine karşı dikkatli olun.

Güneş Tutulmasının Başak Burcuna Etkisi (23 Ağustos - 22 Eylül): Yeni kazanç fırsatları kapınızı çalabilir. Aşk ilişkilerinizde krizlerle baş etmeyi öğrenmelisiniz. Nisandan bu yana verdiğiniz kararları gözden geçirebilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edeceğiniz bu dönemde kendi değerinizi ön planda tutmalısınız.

Güneş Tutulmasının Terazi Burcuna Etkisi (23 Eylül - 22 Ekim): Şimdi sizin zamanınız. İş, kariyer, sağlık ve ilişkiler gibi her alan, yeni kararlarla baştan aşağı değişebilir. Önümüzdeki dört yılı etkileyecek bu döneme girerken dikkatli ve doğru kararlar almaya odaklanmalısınız. Yeni bir işe başlama olasılığınız da yüksek. Ailenizi ihmal etmemeye ve dengeyi iyi kurmaya özen göstermelisiniz.

Güneş Tutulmasının Akrep Burcuna (23 Ekim - 21 Kasım): Uzun süredir kafa karışıklığına neden olan konularla ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak için kadın figürlerden destek alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli ve iletişiminizde uzlaşmacı bir dil kullanmalısınız.

Güneş Tutulmasının Yay Burcuna (22 Kasım - 21 Aralık): Sosyal çevrenizle yeni işler ve projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Özellikle sosyal medya ile ilgileniyorsanız, yeni fırsatlar yakalama şansınız yüksek. Maddi krizleri yönetmek konusunda doğru adımlar attığınız sürece finansal olarak daha sağlam çıkabilirsiniz.

Güneş Tutulmasının Oğlak Burcuna Etkisi (22 Aralık - 19 Ocak): Kariyerinizde yükselme ve yeni projelere başlama fırsatı önünüzde. İş dünyasını seviyorsanız, bu tutulma sizin için en iyi dönemlerden biri olabilir. Zihinsel olarak kendinizi aşırı yormamaya dikkat etmelisiniz.

Güneş Tutulmasının Kova Burcuna Etkisi (20 Ocak - 18 Şubat): Danışmanlık, iletişim, basın, medya, eğitim ve seyahat gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Kariyerinize odaklanmalı ve krizleri etkili bir şekilde yönetmelisiniz. Özellikle yurtdışı iş bağlantıları olan Kovalar için yoğun bir dönem başlıyor.

Güneş Tutulmasının Balık Burcuna Etkisi (19 Şubat - 20 Mart): İlişkiler konusunda adaletin tecelli ettiği bir dönemdesiniz. Size yapılan haksızlıkların sonunda iyiye döneceği aydınlık bir döneme giriyorsunuz. İşinizle ilgili doğru kararlar almak için yumuşak bir dil kullanarak iletişim yeteneğinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Bakmadan Geçme