GÜMÜŞ, 'SEYDİKEMER'E YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK'

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı 3. Olağan Genel Kurulu için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Pazar günü saat 11.00'da Tufanlar Dinlenme Tesisleri Salonu'nda yapılacak genel kurula yoğun bir katılım bekleniyor. AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, 'Salonumuzda oturma düzenini, Kovid-19 tedbirleri doğrultusunda belirledik. Seydikemer'e yakışan bir kongre olacak' ifadelerini kullandı.

  • 977
GÜMÜŞ, 'SEYDİKEMER'E YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Kongrenin yapılacağı salonda hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığı kaydedildi. 400 seçilmiş, 21 doğal delegenin bulunduğunu dile getiren AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, genel kurula 250 veya 350 delegenin katılımını beklediklerini vurguladı. 6 yıldan bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten İlçe Başkanı Gümüş; Seydikemer’e yapılması planlanan tüm projeleri belediye başkanı, milletvekilleri ve il başkanı ile beraber takip edeceklerinin altını çizdi. Gümüş, tüm delegeleri ve partilileri Pazar günü yapılacak kongreye davet etti.   

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş yaptığı açıklamada, “Salonumuzda oturma düzenini, Kovid-19 tedbirleri doğrultusunda belirledik. Sahnemiz ve arka planı da partimizin bize gönderdiği kurumsal kimlik doğrultusunda ayarlıyoruz. Pandemi nedeniyle istediğimiz gibi coşkulu olmasa da Seydikemer’e yakışan bir genel kurul yapmayı planlıyoruz. Teşkilatımızın 3. Olağan genel kurulu. 14 Temmuz 2014’ten bu yana ilçe başkanlığı görevim devam etmekte. Görev alınmaz verilir mantığıyla hareket ediyoruz. İstişareler sonucunda genel merkezimiz, il başkanımız ve milletvekillerimiz tekrar bizi bu göreve layık gördüler” diye konuştu. 

6 yıldan bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Gümüş, “Seydikemer’e yakışan bir şekilde 6 yıldır hizmet ediyoruz. Bundan sonraki dönemde hükümetimiz, belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve il başkanımız ile beraber Seydikemer’e yapılması gereken tüm projeleri takip edeceğiz. İnşallah hizmetlerimiz aynı şekilde devam eder. 400 seçilmiş, 21 de doğal delegemiz var. Salgın dönemi olduğu için 65 yaş üstü delegelerimizi çok zorlamıyoruz. 250 veya 350 delegenin katılım sağlayacağını tahmin ediyoruz. Kongremizin ilçemize ve Muğla’ya hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm delegelerimizi bu salona bekliyoruz” dedi. 


 

GÜMÜŞ, 'SEYDİKEMER'E YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK'
GÜMÜŞ, 'SEYDİKEMER'E YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK'
GÜMÜŞ, 'SEYDİKEMER'E YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK'
GÜMÜŞ, 'SEYDİKEMER'E YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK'

Bakmadan Geçme