Gümüş, ''Kongre sürecimiz başladı''

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş kongre süreci ve Seydikemer'e yapılacak hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Barış Pınarı Harekatı konusunda da açıklamalarda bulunan Gümüş, Türkiye'nin bölgede güçlü bir ülke olduğunu ifade ederek, harekatın amacına ulaşacağını bildirdi.

  • 1267
Gümüş, ''Kongre sürecimiz başladı''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONGRE SÜRECİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ 
Kongre süreci hakkında bilgi veren AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, “Kongre sürecimiz başladı. Mahallelerimizde bulunan delege sayılarını askıya çıkardık. 30 Kasım tarihine kadar delege seçimlerini tamamlayacağız. 1 Ocak’tan itibaren de genel merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda ilçe kongrelerini yapacağız. Kaldığımız yerden büyük bir aşkla hizmete devam edeceğiz. Bu sürecin Seydikemer’e, Muğla’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

KONGRE DEMOKRASİLERDE BAYRAMDIR
İlçe başkanı adaylığı konusunda henüz net bir karar verilmediğini belirten Gümüş, “Kimin ilçe başkanı adayı olacağı konusunda net bir karar verilmiş değil. Her kongre demokraside bir bayramdır. Mutlaka yeni arkadaşlar çıkacaktır. Hem ilçe başkanlığı hem de yönetim kurulunda görev almak isteyen yeni arkadaşların çıkması oldukça normal… Bu herkesin demokratik hakkı. En iyi kararı genel merkezimiz verecektir. Görev bize tevdi edilirse kabul ederiz. Eğer bu görev başka arkadaşımıza layık görülürse onun arkasında dururuz. Daha önce komutan olduğumuz bir görevi nefer olarak devam ettiririz. Bu 3. kongrem olacak. Şu zamana kadar böyle bir süreç yaşanmadı. Hep ortak akılla bir kongreye girdik. Çok fazla adaylı bir kongre olacağını düşünmüyorum. Parti geleneğimize uygun bir durum değil” ifadelerini kullandı. 

HİZMETLERİN TAKİPÇİSİYİZ 
Seydikemer’e yapılacak hizmetlerin takipçisi olacaklarını hatırlatan Gümüş, şunları söyledi: 
“Belediye başkanımız ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Geçen hafta Ankara’daydık. Hem hastane ihale sürecini hem de Seydikemer’e yapılacak diğer hizmetlerin takipçisiyiz. 24 Ekim’de hastanemizin ihalesini yapacağız. Şu an hükümet konağı ve belediye hizmet binası yapılıyor. Bir sıkıntı yok. 18 Mart 2020’de inşaatın biteceğinin sözünü aldık. Bir aksilik olmazsa hastanemizin de 2022’de hizmete girmesini hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımızla yaptığımız toplantı neticesinde Muğla’nın hizmetleri konusunda bakanlarımıza direktif verildi. Seydikemer için bir Millet Bahçesi sözü verildi. Seydikemer ve Muğla’nın sorunları ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ
Barış Pınarı Harekatıkonusunda da düşüncelerini aktaran Gümüş, “Türkiye olarak bölgede güçlü bir ülkeyiz. Başka bir ülkenin yönlendirmesiyle operasyona başlayacak veya durduracak bir ülke değiliz. Burada güçlü bir Türkiye var. Kendi sınır güvenliğimizi tehdit eden unsurlara gereken müdahaleyi kimseye sormadan yapacağız. Bu harekat da bunun neticesinde alınmış bir karar. İnşallah şehit vermeden harekat tamamlanır ve amacına ulaşır” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Bakmadan Geçme