Gümrük Müdürü Kınalı Kaymakam Fırat'ı ziyaret etti

Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı ve görevli personeller, 26 Ocak Gümrük Günü kapsamında protokol ziyaretlerinde bulundu. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret eden Kınalı, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

  • 1971
Gümrük Müdürü Kınalı Kaymakam Fırat'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı ve beraberindeki personellerin Gümrük Günü’nü kutladı. Fethiye’de tarım ve turizmin bir arada olduğunu kaydeden Kaymakam Fırat, bu yönüyle gümrük faaliyetlerinin büyük önem taşıdığını belirtti.  

Fethiye Gümrük Müdürü Bülent Kınalı yaptığı açıklamada, “26 Ocak Gümrük Günü kapsamında Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. 26 Ocak’ta 180 ülkenin katılımıyla ilk toplantı Belçika’nın başkent, Brüksel’de yapılmıştır. 1994 yılında yapılan toplantıda Gümrük İşbirliği Konseyi’nin adı, Dünya Gümrük Örgütü olarak değişmiştir. Kutlamalar kapsamında her yıl bir tema belirleniyor. 2021 yılının teması Sürdürülebilir Tedarik Zincirlerindeki Canlanma, Yenilenme ve Dayanıklılığın Değerlenmesinde Gümrüklerin Katkısı olarak belirlenmiştir. Üye ülkelerde ve ülkemizde Gümrük Günü coşkuyla kutlanmaktadır. Pandemi dolayısıyla bu yıl kutlamalar kısıtlı olarak yapıldı” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Gümrük Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Dünya Gümrük Günü’nü tebrik ediyorum. Fethiye hem tarımın hem de turizmin bir arada olduğu bir şehrimiz. Bu anlamda gümrük faaliyetleri büyük önem taşıyor. Umarım pandemiyi atlatıp, bu tür anlamlı günleri coşkuyla kutlayacağız” dedi. (FATİH DERELİ)


 

Bakmadan Geçme