Güler, 'Göreve hazırım'

İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı kongresi öncesinde kurucu başkanlık görevinde bulunan Sevgi Nurten Güler, ilçe başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.21 Mart Cumartesi günü yapılacağı öğrenilen genel kurul öncesinde aday adaylığını duyuran Güler, 'Gün kişisel hesaplaşmalar günü değil, ben değil biz olma günüdür. Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günüdür. Bu yarış tek başına koşulacak bir yarış değildir. Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle ikinci kez elimi taşın altına sokmaya geldim. Bilgim ve tecrübemle göreve hazırım' ifadelerini kullandı.

  • 2188
Güler, 'Göreve hazırım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; İyi Parti Seydikemerİlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen aday adaylığı açıklamasına İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı. 21 Mart Cumartesi günü yapılacak genel kurula tek liste ile gidilmesi bekleniyor. İyi Parti Seydikemer’in kurucu başkanlığını yapan emekli bankacıSevgi Nurten Güler, hayvan sever ve çevreci kimliği ile tanınıyor. Güler’e teşkilattan yoğun bir destek olduğu bildirildi. 
DAVAMIZ VATAN VE MİLLET 
İyi Parti Seydikemer İlçe Başkan Aday Adayı Sevgi Nurten Güler yaptığı açıklamada, “Vatan savunmasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. İyi Parti, gücünü milletten alan bir siyasi kuruluştur. Sayın Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde kurulan partimiz, bir cesurlar hareketidir. O gün bin bir güçlükle yola çıkan bu hareket, önemli aşamalar kaydetmiştir.Davamız vatan ve millet, sevdamız İyi Parti’dir. Bu anlayışla Seydikemer’ehak ettiği değeri kazandırmak için biz cesurlar el ele gönül gönülle yeniden bir araya geldik. Gün kişisel hesaplaşmalar günü değil, ben değil biz olma günüdür. Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günüdür. Bu yarış tek başına koşulacak bir yarış değildir. Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle ikinci kez elimi taşın altına sokmaya geldim. Bilgim ve tecrübemle göreve hazırım” dedi. 

HER ZAMAN YANINDAYIZ
İyi Parti Seydikemer Belediye Meclisi Üyesi ve Grup Başkanı Uğur Karadon, “Belediye Meclis Üyeleri olarak, arkadaşlarımızla aldığımız karar doğrultusunda Kurucu Başkanımız olan Sevgi Nurten Güler’e tekrar aday olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Meclis üyeleri olarak her zaman kendisinin yanındayız ve destekleyeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bu üzücü olayları tekrar yaşamayız” diye konuştu. 

Güler, 'Göreve hazırım'
Güler, 'Göreve hazırım'
Güler, 'Göreve hazırım'
Güler, 'Göreve hazırım'
Güler, 'Göreve hazırım'
Güler, 'Göreve hazırım'

Bakmadan Geçme