Güle Güle 2019

2019 yılını uğurlarken Fethiye 2020 yılına umutlu şekilde giriyor. Yılbaşı nedeniyle Fethiye'de de emniyet ve jandarmanın yanı sıra belediye zabıta, sağlık, itfaiye ve diğer kurumlar halkın yeni yıla sağlıklı ve huzur içinde girebilmesi için tüm tedbirleri aldı. Eğlence mekanlarına yılbaşı gecesi yoğun ilgi oldu. Hisarönü ve Paspatur çarşısındaki bar ve diskolarda sabahın ilk ışıklarına kadar canlı müzik eşliğinde değişik eğlenceler gerçekleştirildi.

  • 1656
Güle Güle 2019
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye’de halkın yeni yıla huzurlu ve sağlıklı şekilde girebilmesi için tüm önlemlerin alındığını kaydetti. Şahiner, yeni yılın yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmesi dileğinde bulundu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca çeşitli kurumlara ziyarette bulunup, yeni yılını kutlarken; çalışanların yeni yılını tebrik etti. 
2019 yılı geride kalırken, 2020 yılına tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de büyük umutlarla girildi. Muğla ve ilçeleriyle Fethiye’de yeni yıla huzurlu ve olaysız girebilmek için başta Muğla Valiliği ve Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma, etkin önlemler aldı.Fethiye’de, kafe, bar ve restoranların yanı sıra disko ve tüm eğlence mekanları yeni yıla büyük coşku içinde canlı müzikler eşliğinde girdi. Fethiye’de eğlence mekanları yılbaşı gecesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da canlılık yaşadı. 
Vatandaşların büyük bir bölümü yeni yıla evlerinde televizyon izleyerek girerken, pek çok vatandaş da yeni yıla özel program hazırlayan eğlence mekanlarında girdi. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma, vatandaşların huzurlu ve olaysız şekilde yeni yıla girebilmesi için sabaha kadar çeşitli önlemler aldı. Trafik ekipleri de olası kazaların önlenmesi için trafik kurallarına uyulması ve alkollü araç kullanılmaması için sürücüleri gece boyunca sık sık uyardı. Fethiye’de Ölüdeniz, Hisarönü, Göcek, Çalış Plajı ve çevresi ile şehir merkezinde, Paspatur Çarşısında halkın yeni yıla huzurlu girebilmesi için tüm önlemler alınırken, vatandaşlar bir yılı daha uğurlayıp; yeni yıla merhaba diyebilmenin heyecanını yaşadı. 
KAYMAKAMDAN KUTLAMA
FethiyeKaymakamı Muzaffer Şahiner yeni yıl mesajında, “Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentileriyle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, sorunların aşılması, müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda beklentileri güçlendirir, fırsat oluşturur.” dedi.
Şahiner yeni yıldan beklentilerini de dile getirdiği mesajında “2020 yılında başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek Fethiye'mizin gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz. Milletimize, Devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün zorlukları aşmaya yetecektir.Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde çalışan kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının, Ülkemizde ve ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme