Gül Camii'nde çevre düzenlemesi 

Fethiye'de tarihi açıdan da büyük öneme sahip olan Gül Camii'nde çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, Gül Camii İmam Hatibi Sedat Aparı, Müezzin Kayyım Cemal Genç ve mahalle sakinleri işbirliğinde yapılan etkinlikte cami bahçesindeki çimler kesildi ayrıca yeni çiçek ve ağaç fideleri dikildi. 

  • 3912
Gül Camii'nde çevre düzenlemesi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Korona virüsü sebebiyle camiler ibadete geçici olarak ara verirken, Gül Camii yenilenen çevre düzenlemesi ile cemaatini karşılayacak. Bu kapsamda Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar ve Gül Camii İmam Hatibi Sedat Aparı’nın ilgili kuruluşlar ve hayırseverlerin destekleri ile temin edilen çiçek ve ağaç fideleri; mahalle sakinlerinin işbirliği ile cami bahçesine dikildi. Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, Fethiye’ye evde kal çağrısına katıldı. 

Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar yaptığı açıklamada, “Korona virüsü dolayısıyla alınan tedbirleri halkımıza iletiyoruz. 65 yaş üstü vatandaşların taleplerini ilgili birimlere aktarıyoruz. Sürekli iletişim halindeyiz. Mahallemizde çalışmalarımız her anlamda devam ediyor. Cuma namazlarında her sektörden yönetici ve esnaflarımız buraya geliyor. Fethiye’nin ruhunun burada olduğunu dile getiriyorlar. Hocalarımızla birlikte çevre düzenlemesi çalışması yapıyoruz. Bahçemizdeki çimleri biçip, yeni çiçekler dikeceğiz. 2 gündür çiçek ve ağaç fidanı temin ettik” dedi. 

Gül Camii İmam Hatibi Sedat Aparı , “Muhtarımız ile birlikte bu çalışmayı gündemimize aldık. 2 gündür hayırseverlerin destekleri ile birlikte çiçek ve ağaç fidelerini sağladık. Şu an müezzinimiz çimlerimizi biçiyor. Hayırlısıyla camimiz ibadete açıldığında, cemaatimizi yepyeni bir çevre düzenlemesi ile karşılayacağız. Allah-ü Teala içinde bulunduğumuz korona virüsünü bir an önce tüm insanların üzerinden kaldırmayı nasip eylesin. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, hasta olan kardeşlerimize de şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme