Gözü Dönmüş Katilin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Türkiye'yi sarsan Zeynep Şenpınar cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Muğla'da boksör sevgilisi Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından vahşice katledilen Zeynep Şenpınar (25) cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, sevgilisinden kaçan Zeynep'in binadan koşar adımlarla çıktığı görülüyor. Kemaloğlu ise Zeynep'in peşinden gidip kaçtığı eve geri getiriyor. Görüntünün mahkeme dosyasına eklendiği öğrenildi. Öte yandan Zeynep Şenpınar ailesinin avukatı Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, SED Medya'ya yaptığı özel açıklamada katilin, öldürme konusunda ne kadar istikrarlı ve kararlı olduğunun görüldüğünü söyledi.

  • 1591
Gözü Dönmüş Katilin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Muğla'nın Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde Ramazan Bayramı'nın ilk günü Zeynep Şenpınar, erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. Tüm Türkiye’yi derinden sarsan cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıkarken, Zeynep Şenpınar ailesinin avukatı Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, açıklamalarda bulundu.
Cinayetle İlgili Yeni Görüntü Ortaya Çıktı!
Boksör sevgilisi Kemaloğlu tarafından vahşice katledilen Zeynep Şenpınar cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı. Zeynep Şenpınar'ın, sevgilisi Kemaloğlu tarafından öldürülmeden önce bulunduğu evden kaçtığı anları, çevrede bulunan bir apartmanın güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti. Kan donduran görüntüde, katilin elinden kaçan Zeynep’in koşarak başka bir yere gittiği görüldü.
Zeynep Şenpınar cinayetinde ortaya çıkan bu görüntülerle ilgili Zeynep Şenpınar ailesinin avukatı Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, açıklamasında katilin, öldürme konusunda ne kadar istikrarlı ve kararlı olduğunun görüldüğünü söyledi. 
İlk Önce Parkta Bıçaklamış!
Katil Kemaloğlu’nun öldürme eylemenin ilk olarak Zeynep’i bulduğu parkta başlamış olduğu belirten Avukat uzun; “Zeynep’in saklandığı ve Kemaloğlu tarafından bulunduğu parkta da kan lekelerine rastlanıldı. O kan lekelerinin de Zeynep’e ait olduğu tıbben ortaya koyuldu. Katil Kemaloğlu, Zeynep’i ilk olarak parkta bıçakla yaralamış. Hatta o bıçakta, kırık saplı olarak olayın geçtiği kapının önünde bulundu.” dedi.
“Ağırlaştırılmış Müebbet İstiyoruz”
Muğla Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık Kemaloğlu, 18 Ekim'de hakim karşısına çıkacağını söyleyen Avukat Uzun; “Olayın oluş şekli, fiziki oransızlık bulunan katil ve maktul arasında kendisini koruyamayacak olan ve eziyet çektirilerek işlendiği anlaşılan bu cinayette, Zeynep’in ailesinin avukatı olarak hem ben hem de Cumhuriyet Başsavcılığı katilin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması talep etmiş durumdayız.  Bu ceza Türk Ceza Kanunu’na göre şuan yürürlükte bulunan en ağır cezadır.” dedi. 
“Kızımın Öldüğünü Kabul Edemiyorum”
Zeynep'in annesi Aruz Şenpınar ise kızının hayatını kaybettiğine hala inanamıyor. Son derece üzgün ve perişan halde olan Anne Şenpınar; "İlk duruşmaya ben de katılacağım, ağabeyleri de katılacak. Orada katile soracağım, 'Kızım sana ne yaptı ki öldürdün?', 'Sen Zeynep'i ne için öldürdün, ne yaptı sana? 'Sen, Zeynep'i öldürürken sana ne dedi?' diye soracağım. Haberlerden duyduğumuz kadın cinayetlerinin kendi evladımın başına gelmiş bir türlü kabullenemiyorum. Bundan sonra başka kadınlar ölmesin diye de katilin en etkili şekilde cezalandırılmasını istiyorum. " diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme