GÖZTEPELİ ERDENİZ İLE HEKİMOĞLU TRABZONLU HALİL İBRAHİM FETHİYESPOR'LA SÖZLEŞME İMZALADI

Fethiyespor transfer taarruzunu dün de sürdürdü. Lacivert beyazlılar Göztepeli Erdeniz Yıldız ile 3, Hekimoğlu Trabzon'dan Halil İbrahim Cenik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ''Her iki futbolcumuzun yanı sıra kurduğumuz yeni takıma ve teknik kadromuza güveniyorum. Öncelikle kulübümüzün borçlarını temizleyip bu arada takımımızın da başarılı olması için çalışacağız'' dedi.

  • 1676
GÖZTEPELİ ERDENİZ İLE HEKİMOĞLU TRABZONLU HALİL İBRAHİM FETHİYESPOR'LA SÖZLEŞME İMZALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, transfer hamlelerini arka arkaya devam ettirirken, Göztepeli Erdeniz Yıldız ve Hekimoğlu Trabzon'dan Halil İbrahim Cenik ile  sözleşme imzaladı. Her iki futbolcu Fethiyespor takımıyla çalışmalara başladı. Fethiyespor, Sivas Belediyespor'dan kaleci Serkan Demirol, Etimesgut'tan Sabri Turgut, Sultanbeyli Belediye'den Anıl Gir, Zonguldak Kömürspor'dan Mert Caymaz, Kozanspor'dan İbrahim Ethem Sevinç, Almanya 4. ligden Cihan Çayan Duman, Tire Sportif A.Ş.'den Cemal Şener, Göztepe U21'den Caner Demircan, Çaykur Rizespor'dan Furkan Şimşek, Antalyaspor U21'den Furkan Küçükkara ve Göztepe'den Erdeniz Yıldız'ın ardından Hekimoğlu Trabzon'dan Halil İbrahim Cenik'i renklerine kattı.

 ERDENİZ 20 YAŞINDA
Göztepe'den Fethiyespor'a transfer olan Erdeniz Yıldız 20 yaşında. Sol bek mevkiinde görev yapan genç oyuncu Fethiyespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve Fethiyespor’un eski günlerine dönmesi için ekip olarak çok çalışacaklarını söyledi. Göztepe'ye 2017 yılında gelen amatör futbolcu Fethiyespor ile 2+1 olmak üzere 3 yıllık anlaşma imzaladı. Göztepe'de savunmada görev yapan Erdeniz Yıldız'ın 2 golü bulunuyor.
HALİL İBRAHİM 13 GOL ATTI
Fethiyespor'un Hekimoğlu Trabzon'dan renklerine kattığı Halil İbrahim Cenik geçtiğimiz yıl şampiyon olan takımına 13 gol kazandırdı. Santrafor olarak görev yapan 31 yaşındaki Halil İbrahim Cenik, Hekimoğlu Trabzon, Etimesgut, Utaş Uşakspor, Belediye Bingölspor ve Tokatspor formaları giyerken, kariyerinde toplam 88 gol kaydetti. Halil İbrahim Cenik de ''Fethiyespor ile anlaşmaktan dolayı mutluyum. Fethiyespor'u yeniden eski başarılı günlerine ekip arkadaşlarımla döndürebilmek için çok çalışacağız'' diye konuştu.   
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

 

 

Bakmadan Geçme