GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte göreve yeni atanan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan'a ve kongre sonucunda AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı'na seçilen Turgay Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 636
GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KURUMLARLA DİYALOG HALİNDEYİZ
Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı ziyaretinde, özverili çalışmalarından dolayı emniyet teşkilatına teşekkür eden Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Oda olarak tüm kurumlarımızla diyalog halindeyiz. İlçemizin ve halkımızın güvenliğinin sağlanması adına gösterdikleri özveriye çok teşekkür ediyoruz. Müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz” dedi. 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan da ziyaretten dolayı Oda Başkanı Hıra ve yönetimine teşekkür etti. 

ÖZTÜRK’E BAŞARILAR DİLEDİ 
Eylül ayında yapılan kongre ile göreve seçilen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Öztürk’e de yönetimi ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Siyasi partiler demokrasimizin en önemli temel taşıdır. Kendisi kongrede delegelerin teveccühü ile seçilmiştir. Çalışmalarında başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile istişare halindeyiz. Fethiye’nin sorunlarının belirlenmesinde STK’ların önemli bir payı var” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme