Gönül gözleri ile satranç öğreniyorlar

15 Ekim Beyaz Baston Körler Güvenlik Günü etkinlikleri kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde görme engellilere yönelik satranç kursu veriliyor.

  • 1231
Gönül gözleri ile satranç öğreniyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 15 Ekim Beyaz Baston Körler Güvenlik Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde görme engelliler için satranç kursu düzenleniyor. Satranç Öğretmeni Remzi Kurtel yönetimindeki kursa 3 grup halinde 4’er kişilik katılım sağlanırken; görme engelliler satranç öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın yaptığı açıklamada, “15 Ekim Beyaz Baston Körler Güvenlik Günü tüm engelli arkadaşlarımıza kutlu olsun. Bu kapsamda geçen hafta bir kahvaltı programımız olmuştu. Şubemiz ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde üyelerimize yönelik satranç kursu başlattık. Bu kursta 12 kişi yer alıyor” dedi. 

Bakmadan Geçme