GÖKYÜZÜNDE SAZ ÇALIP SÖYLEDİ

Muğla'nın Fethiye İlçesine tatile gelen çukur dizisinin müziklerini yapan Seyfi Yerlikaya elinde bağlaması ile Babadağ'dan tandem (ikili) yamaç paraşütü atlayışı yaptı. Yerlikaya muhteşem ölüdeniz manzarasındaki yamaç paraşütü keyfi sırasında bağlama çalıp söyledi. İlk kez yamaç paraşütüyle uçan Yerlikaya, 'Ölüdenizin muhteşem doğasında yamaç paraşütünde bağlama çalıp türkü söylemek harika oldu. Bu anıyı hiç unutmayacağım' ifadelerini kullandı.

  • 1429
GÖKYÜZÜNDE SAZ ÇALIP SÖYLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’ye tatile gelen Çukur dizisinin müziklerini gerçekleştiren sanatçı Seyfi Yerlikaya Babadağ’ın 1700 metrelik pistinden Ölüdenize yamaç paraşütü ile tandem (ikili) uçuş gerçekleştirdi. Sanatçı Yerlikaya fly infinity şirketinden tecrübeli pilot Selçuk Fedakar Türk ile uçarken sazı ile birlikte uçtu. Gökyüzünde iyice havalanan ikili yaklaşık 2 bin metrede sazını eline alıp muhteşem ölüdeniz manzarasında türküler okudu. Zaman Zaman etkili olan rüzgara rağmen Yerlikaya saz çalıp “Ayrılık Hasreti ve Elfida” türkülerini seslendirdi. Yaklaşık 25 dakika boyunca gökyüzünde kalan sanatçı Yerlikaya Ölüdeniz Belceğiz plajına rahat şekilde iniş gerçekleştirdi. İnişte kısa bir konuşma yapan Yerlikaya, “ Havada bana sazda çaldırdınız ya müthiş güzel oldu. Ölüdenizin muhteşem doğasında yamaç paraşütünde bağlama çalıp türkü söylemek harikaydı. Bu anıyı hiç unutmayacağım” dedi.

Tecrübeli pilot Selçuk Fedakar Türk ise, “Benim için ayrı bir keyif oldu. Seyfi Yerlikaya’nın saz çalıp söylediği türkülerle uçuş o kadar kısa sürdü ki anlayamadım. Keyifli bir uçuşu daha tamamlamaktan mutluyum” ifadelerini kullandı.

GÖKYÜZÜNDE SAZ ÇALIP SÖYLEDİ
GÖKYÜZÜNDE SAZ ÇALIP SÖYLEDİ
GÖKYÜZÜNDE SAZ ÇALIP SÖYLEDİ
Yorumlar 1
ferhat 15 Eylül 2020 16:09

bi gün birşeyler çalacaz bişyler gösterecez show yapacaz derken aşşağıda oturan birinin kafasını yaracaklar ama kısmet kime bakalım

Bakmadan Geçme