Gökmen'den Büyükşehir Belediyesi hakkında skandal iddia!

AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği itfaiye eri alımında 176 kişinin girdiği sözlü sınavda KPSS puanı en düşük adayların kazandırıldığını iddia etti.

  • 998
Gökmen'den Büyükşehir Belediyesi hakkında skandal iddia!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi,7 Eylül'de yayımladığı ilanda, lise mezunları arasından 50, önlisans mezunları arasından 20 olmak üzere 70 itfaiye eri alacağını duyurdu. Lise mezunlarının başvurabilmesi için aranan taban KPSS puanı ise 50 olarak açıklanmıştı.
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın itfaiye eri alımına ilişkin skandal bir iddiada bulundu. Gökmen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımında KPSS puanına göre ilk 12'de yer alan tüm adayları eleyip, 176 kişinin girdiği sözlü sınavda en sonda yer alan adayları kazandırdı. 
1- KPSS puanına göre ilk 50'de yer alan sadece 6 aday kazandırılmış, yüksek puanlı 44 aday ise elenmiştir. 
2- Kazandığı açıklanan adayların 11'i KPSS puanına göre oluşturulan listenin sonunda yer almaktadır. 
3- 87 puanlı adaylar varken 53 KPSS puanlı adaylar sözlü sınav sonrasında Başarılı olarak açıklanmıştır.
Bu sonuçlar, sözlü sınavda açık olarak torpil yapıldığını göstermektedir. Sayın Gürün her geçen gün personele uyguladığınız haksızlıklar konuşulurken sizin Adalet anlayınız bu mu?
Hakkını yediğiniz bu gençlerimiz ve aileleri size gerekli cevabı sandıkta verecektir. Ha bide maskenizi doğru takın doktor Osman Gürün; zira maskeniz düşmek üzere.”
 

Bakmadan Geçme