Gökmen, 'Bodrum Belediyesi Anket Firmasına 210 bin TL verdi mi?'

Bodrum Belediyesi'nin, bir ankete 210 bin lira ödediği iddia edildi. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediyesi tarafından doğrudan temin yöntemiyle yaptırıldığı iddia edilen anketin bütçesini, Belediye Başkanı Ahmet Aras'a sordu. 

  • 791
Gökmen, 'Bodrum Belediyesi Anket Firmasına 210 bin TL verdi mi?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum Belediyesi’nin, bir ankete 210 bin lira ödediği iddia edildi. Ayrıca Belediye’de insan kaynakları danışmanlığı yapan 2 kişiye danışmanlık işi ve makam aracı kiralayıp tahsis ettiği öne sürüldü.
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediyesi tarafından doğrudan temin yöntemiyle yaptırıldığı iddia edilen anketin bütçesini, Belediye Başkanı Ahmet Aras’a sordu. Gökmen’in bir diğer sorusu da, Aras’ın Belediye bünyesinde ‘tam yetkili’ kıldığı “İnsan Kaynakları Danışmanları” ile ilgili oldu. Osman Gökmen, iki genç danışmana kaç lira ödendiğini sordu.
Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada “Bodrum Belediyesi ile ilgili son zamanlarda bize gelen bazı ihbarlar bizlere “bu kadar da olmaz” dedirtti. Bu iddiaların doğru olmamasını çok isteriz” diye konuştu.
“ANKET FİRMASINA 210 BİN TL VERİLDİ Mİ?”
Gökmen yaptığı açıklamada  “Gerçeklerin ortaya çıkması adına Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a bir takım sorularımız olacak. Sorularımız son günlerde anket ve insan kaynakları danışmanlık hizmeti alınmasıyla ilgilidir. Bazı belediye Meclis üyelerini arayan anket firması, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras adına, kendisinin çok revaçta olduğunu göstermek için anket yaptığını belirtiyor. Bu durumda Sayın Aras’a soruyoruz.  Bu anketi doğrudan teminle 210 bin liraya yaptırdığınız söyleniyor! Bu doğru mu? Meclis üyelerini telefonla arayan anketör, “Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla anket yapıyoruz” diyormuş. Bu ne demek? Nasıl ve ne şekilde anketörlere bu talimatları verdiniz? Bu anket firması hangi belediyelere anket yapmaktadır, çünkü kamuoyu bu firmayı ilk defa duymaktadır?
“İKİ GENCE MAKAM ARACI KİRALAYIP TAHSİS ETTİNİZ Mİ?”
AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen açıklamasının devamında, “Yaklaşık bir yıldır Bodrum Belediyesi’nde dedikodularla size insan kaynakları danışmanlığı yapan 2 gence danışmanlık işi verdiğiniz doğru mu? Bu hizmet de doğrudan teminle mi alınıyor ve bedeli ne kadar? Bu iki genç hangi devlet kurumunda, nasıl hizmette bulunmuşta, memurlara ve hatta müdürlere kadar görüşme yapabiliyor? Söz konusu bu iki gence, belediye olarak araç kiralayıp tahsis ettiğiniz iddiaları doğru mu? Sayın Aras insan kaynakları danışmanları ve anketçi firmalara 2021 yılında ne kadar ödeme yaptınız veya yapacaksınız?” sorularını sordu.
“BODRUM’DA KAFTANCIOĞLU TORPİLİ”
AK Partili Gökmen, söz konusu anketin, 210 bin liraya bir anket şirketine verilmesi için CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yardımcısının, Bodrum Belediyesi’ni aradığını öne sürerek, “Şahsınızın abartı reklamını yapması için Bodrum’un, Bodrum Belediyesi’nin kaynaklarının bu kadar sorumsuzca ve acımasızca harcanmasına nasıl gönlünüz razı oluyor? Nerede verdiğiniz şeffaflık sözleri?” dedi.
 

Gökmen, 'Bodrum Belediyesi Anket Firmasına 210 bin TL verdi mi?'
Gökmen, 'Bodrum Belediyesi Anket Firmasına 210 bin TL verdi mi?'

Bakmadan Geçme