Gökmen, Aras'a Sordu

Sonbahar mevsiminin ortalarında Bodrum'un hava sıcaklığı kadar siyasetinin de ısısı yüksek. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a yüklendi. AK Parti İlçe Başkanı Gökmen, Belediye Başkanı Aras'a 'Takdir edersiniz ki sözleriniz samimi mi yoksa sözde mi kalıyor, eşitlik ilkesi ihlal ediliyor mu?' diye soru yöneltti.

  • 1692
Gökmen, Aras'a Sordu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

muhabirimiz ferdi Yavuz'un haberine göre, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, geçtiğimiz gün yaptığı yazılı açıklamada CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ve meclis üyesi Önder Batmaz’ı eleştiri yağmuruna tutmuştu. Gökmen, eleştirilerinde kaçak yapılaşma ile mücadelede ve belediye hizmetlerinde kişiye özel ayrıcalık tanınıp tanınmadığını sorarak, sorularına cevap verilmesini istemişti. Ancak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan bir cevap alamayan Gökmen basın açıklaması yaptı.

İlçe Başkanı Gökmen yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Sayın Aras biz basın açıklamamızda belirttiğimiz üzere seçildiğiniz günden beri “Hiç Kimseye Ayrıcalık Yapmayacağınızı” ve “Kaçak Yapılaşmayla Mücadele Edeceğinizi” her vesile ile kamuoyuna beyan ettiniz. Takdir edersiniz ki sözleriniz samimi mi yoksa sözde mi kalıyor, eşitlik ilkesi ihlal ediliyor mu? Bizde Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak Bodrumlu hemşerilerimiz adına iddiaları araştırıyoruz. Sorularımızın tamamı Bodrumlu hemşerilerimizin gündemini oluşturmaktadır. Açıklamanıza gelince,  sorularımızın hiç birine cevap vermeden  ‘’kimseyi yedirmem, itibar suikastı ’’ diyerek geçiştirmeye çalıştığınız anlaşılmaktadır. Belirtmeliyiz ki İtibar suikastçısı olunmaz, Belediyenin itibarını yerle bir edenler olur. Ulusal basında dâhil olmak üzere Bodrum’un hiç bir döneminde görülmeyen iddialara konu olduğunuz gözetildiğinde,  Başkanlığın ve ekibinizin eşitlik ilkesine aykırı uygulamalarını sorgulamanız gerekirken tarafıma saldırma yolunu seçmeniz tabiri caizse suçüstü yakalanmaktan kaynaklandığını düşünüyoruz. Bize gönderdiğiniz ruhsatı ve tarım görüşünü elbette inceledik. Yerinde yaptığımız incelemelerde ruhsata aykırı olarak tek katlı bağ evi yerine iki katlı küçük bir malikâne yapıldığını tespit ettik. Basın açıklamamızla birlikte sunduğumuz fotoğraflarla sabit olan bu kaçak küçük malikâneyi siz görmediyseniz tekrar yerinde incelemenizi tavsiye ederiz. Bizim sorularımız partime şikâyet etmekle geciktirilecek nitelikte de değildir. Bilmelisiniz ki biz, sizi Bodrum halkına şikâyet etmeye devam edeceğiz. Nitekim bir kısım Meclis üyeleriniz hakkında da Teşkilatımıza belgelere dayalı şikâyetler gelmektedir. Bu konular araştırılmakta olup ileride hemşerilerimiz adına sizlere soracağımızı bildirmek isteriz. Bu vesile ile Ak Parti Bodrum Teşkilatı adına belirtirim ki, bizler hemşerilerimize dürüstlük ve eşitlik ilkesine uyarak tüm olumsuzluklara rağmen görevini ifa eden Belediye Amir ve görevlilerinin ve Meclis üyelerimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtirim.”

Bakmadan Geçme