Gökcan, 'Bir çok alanda başarı öykülerine imza attık'

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan: 'Muğlamız ve sevgili hemşerilerimiz için zaman ve mekan tanımadan çalışmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede İktidarlarımız döneminde Muğla'mıza 21 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Sadece son 2,5 yılda çeşitli Bakanlıklarımızdan yaklaşık 6 milyar TL kaynak kullandık. 2020 yılı Muğlamıza yatırımlar açısından oldukça verimli bir yıl oldu. 2021 yılında da hem Muğlamız hem de hemşerilerimiz için her alanda çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

  • 699
Gökcan, 'Bir çok alanda başarı öykülerine imza attık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“2020 yılını  bitirip 2021 yılına  girmeye hazırlandığımız bugünlerde, yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bol kazanç ve başarılar diliyorum.
Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; 18 yılda devasa yatırım ve projelere imza attık.
Bir çok alanda  başarı öykülerine imza attık. Pandemi sürecine ve dünya ekonomisindeki daralmalara ragmen Ülkemizi geliştirdik, büyüttük, kalkındırdık, saygınlığımızı artırdık.
2021 yılında da kadim milletimizin refahını, huzurunu ve mutluluğunu daha da artırmak için kararlılıkla çalışacağız.
Tarihin her döneminde olduğu gibi Ülkemiz,  bu dönemlerde de tehditlerle, ihanetlerle karşılaştı.
İçeriden ve dışarıdan gelen saldırı ve müdahalelere, FETÖ Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Hain darbe girişimine rağmen milli birliğimizi koruduk. 81 ilimizde vatandaşlarımızı önemli hizmetlere ve yatırımlara kavuşturduk. 
Tüm illerimizde olduğu gibi Muğlamızda da her alanda çok önemli yatırım ve projeleri hayata geçirdik.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz reformlar ve yaptığımız  yatırımlar  ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 vizyonumuz çerçevesinde  hedeflerimize  emin adımlarla ilerliyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isabetle belirttiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ve hedeflerimize de bir bir ulaşacağız.
2021 yılının sevginin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğimizin hakim olduğu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileklerimle, sevgili hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, yeryüzü cenneti Muğlamız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Pandemi salgınına karşı da Hükümetimizin yerinde ve zamanında aldığı tedbirlere uyalım. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için evde kalalım, sağlıklı kalalım. Maske, mesafe ve hijyen kutallarına uyalım. Aldığımız tedbirlerle 2021 yılının salgının son bulduğu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme