Göçmez Seminer İçin Fethiye'ye Geliyor 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik topluluğu tarafından organize edilen 'Lojistiğin Arkasındaki Güç' konulu konferansa konuşmacı olarak Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı Onur Göçmez katılacak. Göçmez, tecrübelerini ve sektörün ülke ekonomisindeki yeri hakkında katılımcılara bilgiler aktaracak. 

  • 1757
Göçmez Seminer İçin Fethiye'ye Geliyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Şubat Perşembe günü saat 14.30’da İşletme Fakültesi Konferans Salonu’ndaki program hakkında bilgiler aktaran Fethiye İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu Halkla İlişkiler Departmanından Seda Nur Hatipoğlu, “Perşembe günü saat 14.30’da İşletme Fakültesi Konferans Salonu’ndaki konferansta Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı Onur Göçmez’i ağırlayacağız. Bildiğiniz gibi ilgili şirket Türk Hava Yolları’nı, Atatürk Havalimanı’ndan yeni yapılan İstanbul Havalimanı’na taşıdılar. Lojistik hakkında bilgi edinmek isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyoruz” dedi. 

ONUR GÖÇMEZ KİMDİR?
1977’de İstanbul' da doğan Onur Göçmez, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. 1999 Yılında Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri sektöründe başladığı iş hayatına; Lojistik ve Nakliye sektöründe 2003 yılından itibaren sırasıyla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş olarak ve CEVA Lojistik A.Ş de İstanbul Bölge Müdürü olarak devam etmiş olup 2012 yılında Arkas Lojistik A.Ş de göreve başlamıştır.

Arkas Lojistik A.Ş’de Operasyon Müdürü, Filo Yönetim Müdürü, İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapmıştır. 2014 yılında ArkasLojistik Ulaştırma Hizmetleri Türkiye Müdürlüğü görevine atanarak tecrübesiyle gruba çok önemli katkılar sağlamış ve 2015 yılında Genel Müdür yardımcılığına atanmıştır. Ek olarak Arkas Lojistik Grubunun İnsan Kaynakları, Güvenlik ve İdari işler fonksiyonlarının Strateji ve icrasından sorumlu olmuştur. Nisan 2017 tarihi itibari ile Arkas Lojistik A.Ş. Genel Müdürü unvanı ile görevini sürdürmektedir.Onur Göçmez evli ve üç çocuk sahibidir.

Bakmadan Geçme