GÖCEK KOYLARINI GÖNÜLLÜLER TEMİZLEDİ 

Dünyanın en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde bulunan koylarda, Dünya Çevre Haftası dolayısıyla gönüllüler tarafından çevre temizliği yapıldı. Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yer aldığı etkinlikte Göcek koyları temizlendi. 

  • 1097
GÖCEK KOYLARINI GÖNÜLLÜLER TEMİZLEDİ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın en gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bulunan koylarda, Dünya Çevre Haftası dolayısıyla gönüllüler tarafından çevre temizliği yapıldı. Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yer aldığı etkinlikte Göcek koyları temizlendi. 

Tüm koylarda gerçekleştirilen çevre temizlik faaliyeti esnasında, ortaya çıkan kirlilik üzüntü ile karşılandı. Gönüllüler uzun uğraşlar sonucunda tüm koylardaki çöpleri temizlediler. Göcek Mahallesi’nin eşsiz güzellikteki koylarından çıkan çöpler, kamyonetler ile taşındı. Temizlik çalışmasına katılanlar, “Göcek önemli bir turizm merkezi. Fethiye’nin ve ülkemizin dışarıya açılan önemli pencerelerinden birisi. Lütfen herkesi çevremizi korumak adına duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.

Gün boyu süren temizlik çalışmasında gönüllüler tarafından torbalarca şişe, içecek kutusu, ambalaj paketi, araba ve bisiklet tekerleği ile diğer artıklar toplandı. 


 

Bakmadan Geçme