Gizza Homes 3. yılını kutladı

Nezahat Güler tarafından 3 yıl önce kurulan Gizza Homes, 3. yılını renkli bir organizasyon ile kutladı. Emlak ofisinde gerçekleşen kutlama etkinliğine çok sayıda davetli katıldı. 11 personelin çalıştığı emlak ofisi hem istihdam hem de ekonomik anlamda bölgeye katma değer sağlıyor. 

  • 3335
Gizza Homes 3. yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi'nden Fatih Dereli'nin haberine göre; Nezahat Güler tarafından 3 yıl önce kurulan Gizza Homes, 3. yılını renkli bir organizasyon ile kutladı. Emlak ofisinde gerçekleşen kutlama etkinliğine çok sayıda davetli katıldı. 11 personelin çalıştığı emlak ofisi hem istihdam hem de ekonomik anlamda bölgeye katma değer sağlıyor. 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse, sektör temsilcileri ve davetlilerin katıldığı programa yoğun ilgi oldu. Organizasyonda ilçemizdeki emlak sektörü ve firma hakkında bilgiler de aktarıldı. Sohbet ortamında, samimi bir havada geçen Gizza Homes, 3. yıl kutlamasında davetlilere ikramlarda da bulunuldu. 

FETHİYE RAĞBET GÖREN BİR İLÇE 
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere Fethiye’de turizm sezonuna giriyoruz. İlçemizin nüfusu geçtiğimiz yıldan bu yana 5 bin arttı. Rağbet gören bir yer olduğu için her geçen yıl nüfusu artıyor. Hem vatandaşlarımızın hem de yabancı uyruklu insanların ilgisini çekiyor. Bu anlamda Fethiye’ye yapılan her yatırım değerleniyor, kazanıyor. Gizza Homes da bunlardan birisi. İlçemizde 6 bin 647 İngiliz vatandaşımız ikamet ediyor. Onların yaşadığı her bölgede gözle görülür bir hareketlilik var. Gizza Homes 3. yılını kutluyor. Burada 11 personel görev yapıyor. İstihdama ve ekonomiye katma değer sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi. 

ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ DİLİYORUZ
Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, “Meslek standartlarının yükseltilmesi adına kaliteli ofislerin sektöre kazandırılması önemli. Bu bakımdan Nezahat hanımı tebrik ediyorum. Diğer arkadaşlarımıza örnek olması ve hizmet kalitesinin üst seviyelere çıkarılmasında yapılan çalışmaların tüm Fethiye’ye yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda Fethiye Emlakçılar Derneği ve Muğla Emlakçılar Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonun meslek anlamında örnek teşkil etmesini diliyoruz” diye konuştu. 

ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
Gizza Homes Kurucusu Nezahat Güler, “Ben yaptığım işe inanıyordum. Biliyorsunuz her şey inanmakla başlıyor. Gizza Homes’un 3. yıldönümünü kutluyoruz. Ekip olarak özverili bir şekilde hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu güzel günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Gizza Homes 3. yılını kutladı
Gizza Homes 3. yılını kutladı
Gizza Homes 3. yılını kutladı
Gizza Homes 3. yılını kutladı

Bakmadan Geçme