GİZEM SAATÇİ KONSERİ BU AKŞAM İLLA TV'DE

Türkiye'nin tek basit kadın vokali, muhteşem gırtlak ve sesi ile Türkiye'nin Tina Turner ı olarak tanınan ve sahnelerin en çok aranan sesi haline gelen Gizem Saatçi, bu akşam İlla Tv'den canlı olarak yayınlanacak bir konser verecek. 

  • 2165

Türkiye'nin tek basit kadın vokali, muhteşem gırtlak ve sesi ile Türkiye'nin Tina Turner ı olarak tanınan ve sahnelerin en çok aranan sesi haline gelen Gizem Saatçi, bu akşam İlla Tv’den canlı olarak yayınlanacak bir konser verecek. 

Ülkenin en iddialı Rock Grubu Gizem Saatçi Band’in vokali, karantina günlerini 4 eserlik bir albüm yaparak geçirmiş ve Fethiye’de çekilen klipleri sosyal medyada tıklanma rekoru kırmıştı. 23 Temmuz’da ilk defa internet üzerinden konser vereceklerini dile getiren sanatçı Gizem Saatçi, yeni dünya düzenine artık internet üzerinden ayak uydurmak zorunda olduklarını ifade ederek tüm müzikseverleri Perşembe akşamı (bugün) canlı yayın üzerinden İlla Tv’de vereceği konsere davet etti. Konser biletleri https://illa.tv/yayin/gizem-saatci-konseri-canli-yayin üzerinden temin ediliyor.

GİZEM SAATÇİ KONSERİ BU AKŞAM İLLA TV'DE
GİZEM SAATÇİ KONSERİ BU AKŞAM İLLA TV'DE

Bakmadan Geçme