Genel Başkan Yardımcısından Muğla Şubesine ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Örgütlenme Sağlık ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir'i ziyaret ederek istişarede bulundu.

  • 489
Genel Başkan Yardımcısından Muğla Şubesine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Muğla’da bulunan görme engelli vatandaşların sorunları ve bu sorunlar çözümü için bir araya gelen Türkiye Görme Engelliler Derneği Sağlık ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir ve beraberlerindeki heyet çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Örgütlenme Sağlık ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, “Derneğimiz 1970 yılında kurulmuş, Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararına faaliyet gösteren derneklerden sayılmıştır. Muğla şubemizde 2015 yılında faaliyete geçmiş ve çalışmalarına halen yoğun bir şekilde devam etmektedir. Derneğimiz Muğla’ya şehrin büyük ve dağınık olmasından dolayı ayrı bir önem vermektedir. Muğla’da bulunan görme engelli kardeşlerimizin sosyal hayata kazandırılması anlamında zorluklar ile karşı karşıya geliyoruz, bu zorluklar aşmak için yetkililerden destek bekliyoruz. Kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalar yürüterek görme engelli kardeşlerimizi evden çıkararak eğitime, istihdama kısacası toplumun her katmanına kazandırmak istiyoruz. Evde kalan ve yalnızlaşan her engelli kardeşimiz, antidepresan kullanarak hayattan biraz daha uzaklaşmaktadır. Hepimizin bir engelli adayı olduğunu düşünerek, engelliler için el ele çalışmamız gerektiğini bir kez daha buradan hatırlatmak istiyorum. Bizleri burada ağırlayan ve özverili çalışmalarını sürdüren Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir’e buradan teşekkürlerimiz bir kez daha iletmek istiyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Ziyarete teşekkür eden Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, faaliyetleri hakkında Türkiye Görme Engelliler Derneği Örgütlenme Sağlık ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kaya’ya bilgiler aktardı.(Fatih Dereli)

 

Bakmadan Geçme