Gençlik Meclisi, Seçimli Genel Kurul Gerçekleştiriyor

Yeniden yapılanma sürecinde olan Gençlik Meclisi'nin 2. toplantısı, 30 Kasım 2019 tarihinde Fethiye Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda Gençlik Meclisi Seçimli Genel Kurulunun 8 Aralık 2019 tarihinde yapılmasına karar verildi.

  • 605
Gençlik Meclisi, Seçimli Genel Kurul Gerçekleştiriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış konuşmasını Gençlik Meclisi Kolaylaştırıcısı Engin Erçetin’in yaptığı toplantıya,Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan, Yürütme Kurulu Üyeleri Birol Keski, Bora Sarıca, Engin Erçetin ile lise ve üniversite öğrencileri katıldı.
Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan, Meclisler ve yapılanmaları hakkında yönetmelik ve yönergede yer alan konularda katılımcıları bilgilendirdi. Toplantının sonunda Gençlik Meclisi’nin seçimli genel kurulunun 8 Aralık 2019 tarihinde yapılmasına karar verildi. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile siyasi partilerin gençlik kolları temsilcileri ve bireysel katılımcılardan oluşan geniş katılımlı toplantıda, meclisin yapılanması süreçlerine ilişkin görüş ve öneriler paylaşıldı. Gençlik Meclisine katılım için 15-25 yaş aralığının oylanarak kabul edildiği toplantı sonrası, ilgili mecliste görev almak isteyen katılımcılar, Genel Kurul Üyelik Formunu doldurarak kayıt işlemlerini yaptı. 
Yeni katılımlara açık olduğu bildirilen Gençlik Meclisinin Seçimli Genel Kurulu 8 Aralık 2019 tarihinde, saat 15:00’da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
 

Bakmadan Geçme