Gençliğin 102. gurur günü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de çelenk sunma töreniyle gerçekleştirilecek. Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 102. yıldönümünde korona virüsü salgınından dolayı coşkulu kutlama programları bu yılda yapılamayacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinde Samsun'dan yaktığı meşale ile 102. Yıl gururu bu yılda koronavirüs nedeniyle buruk kutlanacak. Fethiye'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma töreni saat 10.30'da Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek. 

  • 1061
Gençliğin 102. gurur günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve diğer ilgililerin katılması bekleniyor. Törende ilk olarak Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit tarafından Atatürk anıtına sunulacak. Kovid-19 tedbirleri dolayısıyla tüm katılımcılar maske ve sosyal mesafe kurallarına uyum sağlayacak.  
Daha sonra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız söylenecek. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemini anlatan mesajı okunacak. Fethiye İmam Hatip Lisesi Mezunu İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi Fethiye Gençlik Merkezi gönüllüsü Kaan Kıvrak tarafından gençlik adına konuşma yapılacak. Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencisi Fethiye Gençlik Merkezi Gönüllüsü Özge Şahin tarafından 19 Mayıs Gençlik Marşı şiiri okunacak. Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi öğrencisi Fethiye Gençlik Merkezi Gönüllüsü Berrak Zişan Türkmen tarafından 19 Mayıs Kurtuluş Savaşı şiiri okunacak. Törenin ardından Fethiye Kaymakamlığı uhdesinde Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü aracı 19 Mayıs ve kahramanlık şarkıları çalarak tüm Fethiye’yi dolaşıp, halkın bayramını kutlayacak. 20 Mayıs Perşembe günüde Muğla Valiliğinin otobüsü Fethiye’de 19 Mayıs şarkıları çalarak, gençliğin bayramını kutlayacak. 


 

Gençliğin 102. gurur günü
Gençliğin 102. gurur günü

Bakmadan Geçme