Gençlerin Fethiye'nin Dev Adamlarına olağanüstü ilgisi  

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü basketbol oyuncularından bir grup ve teknik kadro, Özel Hatem Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Özel Hatem Anadolu Lisesi bahçesindeki söyleşi öncesinde LH Fethiye Belediyespor oyuncuları ile öğrenciler kısa süreli bir gösteri maçı yaptılar.

  • 1591
Gençlerin Fethiye'nin Dev Adamlarına olağanüstü ilgisi  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başantrenör Alkım Ay, yardımcı hocalardan Burak Aydınalp, oyunculardan Talat Altunbey, Canberk Cevit, Erick Neal, Mert Gizir, De Angelo Riley ve Utku Uzgur’un katıldığı söyleşinin başında Alkım Ay öğrencilerin olağanüstü ilgisine teşekkür etti. Başantrenör Alkım Ay daha sonra oyuncuları öğrencilere tanıtarak, basketbol takımının çalışmaları, hedefleri ve şu an bulundukları durum hakkında bilgi verdi. 

FETHİYE’Yİ ADIM ADIM BASKETBOL ŞEHRİ YAPIYORUZ 
Konuşmasında kendisinin de Fethiyeli olduğunu, takımda Fethiye’nin öz evladı bazı oyuncuların da yer aldığını belirterek, basketbola gönül vermiş gençlerin çok çalışmaları halinde başarılı olabileceklerini vurguladı. Başantrenör Ay daha sonra sporun günlük hayattaki rolü, spor hayatı ile eğitim hayatı arasındaki ilişki, sporda başarı, sağlıklı bir hayat için neler yapılması gerektiği gibi konularda öğrencilerle sohbet etti. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, bu sezon kurdukları mütevazı kadronun yerli ve yabancı oyuncularla tam bir takım havasına büründüğünü, idari ve sportif bakımdan doğru adımların atılmasıyla bugün çok iddialı bir noktaya gelindiğini, fakat yine de asıl amaçlarının geçici başarılar elde etmek olmadığını, nihai amaçlarının Fethiye’yi bir basketbol şehri yapmak olduğunu söyledi.

Başantrenör Alkım Ay’dan sonra takım oyuncuları kendilerini tek tek tanıtarak günlük yaşamları, spora nasıl başladıkları, başarılı bir sporcu olabilmek için neler yapılması gerektiği gibi konularda bilgiler aktarıp, öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar. Özel Hatem Anadolu Lisesi yöneticileri Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü basketbol oyuncularına ve teknik kadrosuna teşekkür ederek, sportif yaşamlarında ve şampiyonluk yolunda başarılar dilediler. LH Fethiye Belediyespor oyuncularının Özel Hatem Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerle söyleşileri Başantrenör Alkım Ay’ın önümüzdeki bu Cumartesi günü Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak Samsunspor maçına davetiyle sona erdi.

Gençlerin Fethiye'nin Dev Adamlarına olağanüstü ilgisi  
Gençlerin Fethiye'nin Dev Adamlarına olağanüstü ilgisi  

Bakmadan Geçme