Gençlerden ADD'ye Ziyaret

Genç siyasetçi Turhan Doğu ve arkadaşları Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Nursel Türetken 'Bizim hedefimizde gençleşmek. Gençlerimizin görev alması, Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olması en büyük dileğimiz' derken Turhan Doğu, 'Atatürkçü Düşünce Derneği sahipsiz değildir. Biz gençler her zaman buradayız'' diye konuştu.

  • 931
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gençlerden ADD'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç Siyasetçi Turhan Doğu Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nursel Türetken ve yönetimine ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nursel Türetken, “Bugün çok genç, çalışkan ve ileri hedefler koymuş genç arkadaşlarımız bizimle. Atatürk Düşünce Derneği üyesi olarak onları burada ağırlamak, yanımızda olduklarını hissetmek, onlarla birlikte yürümek aynı amaçlar için çalışmak, bizim için onurdur. Bizim hedefimizde gençleşmek. Gençlerimizin görev alması, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olması en büyük dileğimiz. Bu anlamda onları yanımızda görmek bize güç verdi. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.
Genç Siyasetçi Turhan Doğu ise,”20.Yüzyılda küresel emperyalizmi deviren bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce sistemi; 20.yüzyıldan 21.yüzyıla geçmiş tek lider olan bugün Filipinler’den Küba’ya, UNESCO’dan Birleşmiş Milletler’e kadar saygıyla anılan ve fikirleri gelecekteki yüzyılları kapsayan bir düşünce sistemidir. Bu düşünce sistemi, 1990’larda başlayan ötekileştirme politikalarıyla beraber siyasal islama karşı bedel ödemiştir. Hatta canlarıyla bedel ödemiştir. Muammer Aksoy ve 49 Cumhuriyet aydınıyla beraber başlayan bu yolculuk 2009’da kumpas davalarıyla mahpusa düşmüştür. Ancak bugün geldiğimiz noktada halen mücadelemiz aynı noktada devam etmektedir.  Çünkü geleceği şekillendirebilecek olan tek düşünce sistemi Atatürk’tür. Bu bağlamda Sayın Hüsnü Bozkurt’un söylediği gibi Atatürk’ün düşünce sistemi hiçbir partinin arka bahçesi değildir. Ancak Türkiye gerçeklerinden kopmayacak kadar büyük dernektir. Bu bağlamda sayın başkanımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz önceden planlanmıştı. Ancak Sayın AKP İl Başkanı Mete’nin Atatürk’ü vurması üzerine bunun gerçekleşmesi de çok büyük tesadüf, çok güzel bir mesaj oldu aslında. Kendisine de buradan saygılarımı iletiyorum tekrardan. Atatürkçü Düşünce Derneği sahipsiz değildir. Biz gençler her zaman buradayız’’  ifadelerini kullandı.

Gençlerden ADD'ye Ziyaret
Gençlerden ADD'ye Ziyaret
Gençlerden ADD'ye Ziyaret
Gençlerden ADD'ye Ziyaret
Gençlerden ADD'ye Ziyaret

Bakmadan Geçme