'Gençler İşte' Kursiyerlerinden Gaziantep, Adana ve Tarsus'a Teknik Gezi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yürütücülüğünde, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın paydaşlığında sürdürülen, eğitimde ve istihdamda olmayan gençlerin yiyecek ve içecek işletmelerinde istihdam edilebilirliklerinin artırılmasının hedeflendiği 'Youth at Work in Menteşe' (Menteşe'de Gençler İşte) projesine katılan kursiyerler Gaziantep, Adana ve Tarsus'a düzenlenen teknik geziye katıldılar. 

  • 370
'Gençler İşte' Kursiyerlerinden Gaziantep, Adana ve Tarsus'a Teknik Gezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Gençler İşte' Kursiyerlerinden Gaziantep, Adana Ve Tarsus'a Teknik Gezi

Projeye katılan kursiyerler girişimcilik ve genel beceri eğitimlerini tamamlamalarının ardından, Gaziantep, Adana ve Tarsus’ta gerçekleştirilen teknik geziye katıldılar.

'Gençler İşte' Kursiyerlerinden Gaziantep, Adana Ve Tarsus'a Teknik Gezi

Gezi kapsamındaki 3 ilde şehirlerin öne çıkan restoran ve kafelerinde gözlem yapan kursiyerler ayrıca, şehirlerin tarihi bölgelerini gezerek, çeşitli kurumları da ziyaret ettiler. Kursiyerlerin Tarsus Gastronomi Merkezi’nde hazırladığı Coğrafi İşaretli Muğla Sulu Kebabı ve keşkek de Slow Food Tarsus Yeryüzü Pazarındaki ziyaretçilere ikram edildi.

'Gençler İşte' Kursiyerlerinden Gaziantep, Adana Ve Tarsus'a Teknik GeziKursiyerler teknik gezi ile yiyecek ve içecek sektöründeki iyi uygulama örneklerini yerinde inceleyerek, kültürel ve sosyal kapasitelerini güçlendirme imkânı buldular. 
 

Bakmadan Geçme