GENÇ YAZAR KAYMAKAM ŞAHİNER'İ ZİYARET ETTİ

Fethiye'nin en genç yazarı Eylül Nehir Asyalı, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner'iziyaret ederek ilk kitabı 'Zamansızlar'ı imzalayarak hediye etti.

  • 1262
GENÇ YAZAR KAYMAKAM ŞAHİNER'İ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyeli genç yazar Eylül Nehir Asyalı, 9 çocuğun hikâyesini anlattığı ‘Zamansızlar’ adlı ilk kitabı geçtiğimiz günlerde raflardakini yerini almış ve Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen imza töreniyle kitabını kitapseverler için imzalamıştı. Genç Yazar Asyalı, bu kez Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’İ ziyaret ederek hem kitabını imzaladı hem de kitabı hakkında bilgiler verdi. Genç yazar Asyalı’ya ziyaretinde babası Eyüp Asyalı, annesi Emel Asyalı, Gazi Ortaokul Müdürü Ali Koyuncu ve kitabın basımını sağlayan Fethiye Sahaf Kitapevi sahibi Cumhur Durmaz eşlik etti.

Kaymakam Şahiner’in kitap hakkında merak ettiği sorulara da cevap veren genç yazar Asyalı, “Çok mutlu ve gururluyum. Zamansızlar benim ilk kitabım ama son olmayacak. Bu kitabın devamı da gelecek inşallah” dedi.

Kendisini ziyaret eden Eylül Nehir Asyalı’yı tebrik eden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Eylül yavrumuzu çok tebrik ediyoruz. Dostumuz Eyüp Bey’i ve Emel Hanım’ı canı gönülden kutluyoruz. Fethiye’de geçtiğimiz hafta 29 bin öğrencimizi karnelerini verdik. 29 bin öğrencimizin her biri ile gurur duyuyoruz. Biz çocuklarımızı her alanda; bilim, teknik, spor, sanat her alanda yetiştirmek istiyoruz. Biliyoruz ki her bir öğrencimizin ayrı bir kabiliyeti var. Onlardan bir tanesini de Eylül Nehir. Bazen 3 satır yazmakta hepimizi zorlanıyoruz. Ama bir kitabı, bir eseri meydana getirmek, düzenlemek hepsi ayrı bir emek gerektiriyor. Bundan sonra bize düşen ne varsa teşvik etmek amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme