Gelecek Partisi'nden Kaymakam Fırat'a nezaket ziyareti

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve İlçe Başkanı Sadet Kansız, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ettiler.

  • 745
Gelecek Partisi'nden Kaymakam Fırat'a nezaket ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen nezaket ziyaretinde Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve İlçe Başkanı Sadet Kansız, teşkilat çalışmaları hakkında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a bilgiler aktardılar. Kaymakam Fırat, ziyaretten dolayı Kayaman ve Kansız’a teşekkürlerini sundu. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi İl ve İlçe Başkanları ile ekibi nezaket ziyaretinde bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman da, “24 Şubat Çarşamba günü Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Fethiye İlçe Kongremizi onurlandıracak. İlçe Kaymakamımıza davetiyesini takdim ettik” ifadelerini kullandı. Son olarak konuşan Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 24 Şubat Çarşamba günü ilçe kongremiz için Fethiye’de olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. 


 

Gelecek Partisi'nden Kaymakam Fırat'a nezaket ziyareti

Bakmadan Geçme